Films & Series

Hoe gaat het nu met de cast van Home Alone?

Het is meer dan 25 jaar geleden dat we voor het eerst konden genieten van de spannende avonturen van kleine Kevin en de rest van de McCallister familie. Home Alone is een echte kerstklassieker en elk jaar te zien op onze televisies tijdens de kerstdagen… #guilty! De film bracht wereldwijd meer dan 477 miljoen (!) dollar op, maar er is een hoop veranderd sinds de film in 1990 op het witte doek verscheen. Ben jij benieuwd wat meneer en mevrouw McCallister nu doen en hoe het met kleine Kevin gaat? Lees dan snel verder!

Check de video onder het artikel voor before & after foto’s!

Macaulay Culkin – Kevin McCallister
De ster uit de Home Alone film is toch wel de kleine Kevin, gespeeld door Macaulay Culkin. In de film wordt Kevin vergeten door zijn ouders die onderweg zijn naar hun vakantieadres. Alleen thuis beleeft Kevin allemaal avonturen, maar hoe ziet Kevin er nu uit? Kevin is namelijk niet meer het schattige jongetje van acht… Door zijn rol in Home Alone werd Macaulay een ster en was daarna onder andere nog te zien in My Girl, The Pagemaster en Richie Rich. Hierna liep de carrière van Macaulay niet meer zo vlot en had hij nog kleine rolletjes in series als Will & Grace en Saved. Kleine side note: Mila Kunis en Macaulay Culkin hadden meer dan acht jaar een relatie! In 2011 gingen ze uit elkaar en begon Mila haar leven met de knappe acteur, en ex-tegenspeler, Ashton Kutcher. Als we de foto’s van Macaulay nu zien kunnen we zeggen dat Mila goed gekozen heeft ;-).

Joe Pesci – Harry
In Home Alone speelt Joe Pesci de slechterik Harry die niets liever wilt dan Kevin kwellen. Toen Joe de rol kreeg had hij al een aantal Academy Awards op zijn naam staan voor onder andere Goodfellas. Na het succes van Home Alone was Pesci te zien in My Cousin Vinny en Lethal Weapon totdat hij eind jaren 90 besloot hij acteren vaarwel te zeggen. Toch kon hij het niet laten om in 2006 nog een aantal films te maken zoals The Good Shepherd.

Daniel Stern – Marv
Harry was niet alleen, hij werd bijgestaan door de andere schurk Marv. Samen maakten ze het leven van Kevin zuur. Na zijn rol in Home Alone was Daniel nog te horen in verschillende animatiefilms en speelde hij onder andere in de film Whip it. Daarnaast was hij onder andere nog te zien in de series Workaholics, Family Guy en Girlfriend in Coma. In 2012 keerde Daniel terug naar zijn roots en speelde opnieuw in een kerstfilm.

Catherine O’Hara – Kate McCallister
De moeder van de kleine Kevin werd gespeeld door Catherine O’Hara. Ze verdient niet echt de titel “Moeder van het jaar”, ze liet namelijk in Home Alone haar achtjarige zoontje per ongeluk alleen thuis achter… 😉 Catherine is vooral bekend van haar tijd in de comedyshow SCTV en Beetlejuice. Na Home Alone was Catherine nog te zien en te horen in The Night Before Christmas, Waiting for Guffman, Best in Show en A Mighty Wind.

John Heard – Peter McCallister
Het is niet enkel de schuld van moeder Kate McCallister dat Kevin alleen thuis blijft. Ook vader Peter, gespeeld door John Heard, is schuldig. Voordat John te zien was in Home Alone was hij onder andere al te bewonderen in Cutter’s Way. Sindsdien zijn de rollen steeds meer afgenomen omdat John een aantal bezoekjes aan het politiebureau op zijn naam heeft staan. Oepsie…! Wel was hij nog te zien in The Sopranos, CSI: Miami en Prison Break.

Devin Ratray – Buzz McCallister
Kevin was geen enig kind, zo had hij onder andere een oudere (vervelende!) broer, gespeeld door Devin Ratray. Sinds Home Alone is Devin nog te zien geweest in films en series zoals The Prince and Me, Law & Order, Supernatural en The Good Wife.

Mike Maronna – Jeff McCallister
Mike Maronna speelde de andere broer, de roodharige Jeff, die Kevin constant vertelt: “You’re such a disease”. Maronna is vooral bekend door Nickelodeon’s The Adventures of Pete & Pete. Eind jaren ’90 werd Mike beroemd met zijn rol als Stuart in de Ameritrade commercials. Hierna kreeg hij een rol in onder andere 40 Days and 40 Nights, maar zijn focus ligt nu vooral op productie van film en tv. Tegenwoordig werkt Mike voor meer dan 40 televisieshows zoals Sex and The City en Men in Black 3.

Hillary Wolf – Megan McCallister
Megan had als zus van Kevin vele zorgen over haar kleine broertje. Naast haar rol in Home Alone was ze nog te zien in Big Girls Don’t Cry… They Get Even en verder is ze vooral bekend door haar passie voor judo. Ze heeft een zwarte band op haar naam staan en nam deel aan de zomer Olympische spelen van 1996 en 2000.

Check hier de video:

Watch on YouTube

Bekijk ook deze hilarische video waar Kevin volwassen is 😉

Benieuwd hoe het nu is met Ashley Tisdale na haar High School Musical succes? Lees dan dit artikel!

Heb jij Home Alone gezien?

Bron, bron, bron

Must reads 👀