News

Selena Gomez volledig naakt in pikante videoclip

Selena Gomez breekt het internet! De zangeres heeft een nieuwe videoclip uitgebracht en hoewel we die altijd willen zien, is deze video extra opvallend. In de video voor ‘Hands To Myself’ komen namelijk erg pikante beelden voor. Selena is super intiem met hunk Christopher Mason (move over, Justin!) en ze is volledig naakt… Kijk snel verder voor de videoclip waar iedereen over praat. 

Weet je nog dat Selena Gomez een foto van een hunk op Instagram zette en niemand wist wie hij was? Vorige week maakten we kennis met Christopher Mason. Dat heeft de zangeres goed gedaan, want iedereen had het over haar mysterieuze Instagram crush. Het was niet duidelijk waarom ze de foto had geplaatst, maar met de nieuwe videoclip wordt alles duidelijk! De knappe Christopher speelt namelijk de hoofdrol in ‘Hands To Myself’.

Het mag duidelijk zijn dat Selena voor een sexy video is gegaan. Ze is intiem met Christopher -wie ze overigens zelf heeft uitgekozen voor de videoclip- en ze gaat zelfs uit de kleren! Maar ach, dit is niet de eerste keer dat ze haar lichaam toont. 

Maar voordat je denkt dat Christopher en Selena een gelukkig stelletje spelen; het is zeker geen sprookjesvideo. Christopher speelt namelijk een bekende filmster en Selena speelt een stalker. Ze breekt in zijn appartement en hangt overal ondergoed. Meer zullen we niet verklappen, de rest moet je zelf maar bekijken!

Wat vind jij van Selena’s nieuwe videoclip: hot or not?