Lifestyle

Last minute kerstcadeaus waar je mega vrolijk van wordt

Kling klokje klingelingeling. Kerstmis is gekomen! De meeste van jullie zijn vandaag misschien heerlijk laat wakker geworden op de eerste dag van de kerstvakantie. Met nog maar een paar dagen te gaan tot Kerstmis kunnen wij ons voorstellen dat de cadeaustress zo langzamerhand een hoogtepunt bereikt. Nu zouden wij Girlscene niet zijn als we niet proberen om een beetje van die stress weg te nemen.

De kerstliedjes knallen hier al tijden uit de boxen op de Girlscene redactie. We houden ervan om voor iedereen de leukste en vrolijkste cadeaus onder de kerstboom te leggen. Hopelijk kan Girlscene je last minute helpen met het vinden van een cadeau!

iPhone siliconen hoesje
Love you to the moon and back mok 

Wil je meer geven dan alleen cadeautje? I Want That Musthave komt met een te gekke kerstactie! Koop je nu een musthave – zoals bijvoorbeeld dit tasje – dan krijg je daar een gratis citytrip ter waarde van €279 bij. Helemaal leuk: de Europese stedentrip is een verrassing. Je weet pas zeven dagen na het boeken van de trip waar je naartoe gaat. Klik hier om meer te lezen over de actie!

Keyboard cover in regenboog kleuren

Fisheye Lomo camera
Opblaasbare donut om mee te zwemmen


Slinger met ijsjes
Girlscene Box


Elf masker
Harry Potter kleurboek


Magic 8 ball
Do All Things With Love quote voor aan de muur


Waar is Wookie vindboek
Plantenhanger


Chocoladereep iPhone hoesje

Wat geef jij cadeau?