Lifestyle

Bestel nú de Girlscene Box en pak ‘m uit met Kerstmis!

Pakjesavond hebben we gehad, de pepernoten en chocoladeletters hebben plaats gemaakt voor kerstkransjes en oliebollen, de kerstboom staat te stralen in de hoek: Kerstmis is gekomen! Voor de lucky ladies die Sinterklaas én kerst vieren is het dubbel feest, maar voor de meiden onder ons die alleen Kerst doen is dit het moment! Dit is namelijk de laatste kans om de Girlscene Box nog onder de kerstboom cadeau te doen!

De limited edition box vol beauty goodies en scherpe kortingsbonnen is hét ideale verrassingscadeau om te geven met Kerstmis én het is hartstikke budgetproof! Wacht niet te lang met bestellen, want bestel je nu (of voor 23 december) dan ontvang je de box op tijd om met Kerstmis uit te pakken.

Stel je voor: jij en al jouw vriendinnen gekleed in sprankelende feestjurkjes of juist helemaal chill in foute kersttruien of een onesie. Op tafel staan de bubbels te bruisen en de oliebollen te glanzen in het kaarslicht. Vol verwachting klopt jullie hartje en dan…

Merry Christmas!

De precieze inhoud van deze box is een complete verrassing en bij iedereen verschillend. Wel geven wij je alvast een paar hints:

– De box heeft een waarde van minimaal €250!
– Jij betaalt maar €10!
– Er zitten minimaal 4 beautyproducten in de box
– En meerdere kortingsbonnen
– Elke box is one of a kind en heeft een unieke inhoud die verschilt per box
– Je moet er snel bij zijn
– Zolang de voorraad strekt… OP = OP!  

Wil jij de Girlscene Box bestellen? Klik dan hier!