News

Je gelooft nooit hoeveel Kendall Jenner en Gigi Hadid verdienen met een Instagram post

Je plaatst een Instagram foto om te laten zien waar je mee bezig bent. Gewoon, omdat het leuk is. Maar als je zoveel volgers hebt als Kendall Jenner en Gigi Hadid, is het sociale medium een business. Met één druk op de knop krijgen de twee it-girls een enorm bedrag op hun rekening gestort. Ja, dat lees je goed. Kendall en Gigi verdienen bakken met geld met één foto op Instagram. Misschien kan je het beter niet weten, maar dit is hoeveel de topmodellen precies verdienen met één Instagram post ;-).

Wat moet het toch zwaar zijn om Kendall en Gigi te zijn. De vriendinnen zijn knap, succesvol en bovendien super rijk. Ze zijn in een rijk gezin geboren, maar verdienen zelf ook behoorlijk goed. Alleen al van Instagram kunnen ze leven. Volgens een artikel van Cosmopolitan verdienen de topmodellen een bedrag met zes cijfers met één Instagram post. Dat is behoorlijk veel geld voor enkel op ‘delen’ klikken om een foto te plaatsen!

Frank Spadafora, oprichter van een app die topmodellen rankt op succes en invloed, claimt dat de drie invloedrijkste modellen van dit moment tussen de $125.000 en $300.000 verdienen met één Instagram post. Daar hebben Kendall Jenner, Gigi Hadid en Cara Delevingne maar geluk mee! Dat betekent niet dat andere topmodellen het slecht hebben. “De volgende rang, heel bekende gezichten als Karlie Kloss en Miranda Kerr, kunnen op $25.000 en $50.000 rekenen voor een foto op Instagram”, aldus Frank.

 

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Wat een bedragen! Om eerlijk te zijn hadden we niet verwacht dat de topmodellen zoveel konden verdienen met Instagram en volgens Frank zijn we niet de enigen. “De grootste Instagram influencers zoals Gigi, Kendall en Cara weten hoe ze hun gesponsorde posts niet gesponsord moeten laten overkomen”. Het is ook belangrijk om je te beseffen dat de dames het geld niet nodig hebben en dat ze dus alleen gesponsorde foto’s plaatsen als ze ook écht achter het product of merk staan.

Had jij verwacht dat Gigi en Kendall zoveel verdienen met Instagram?

Bron