Real life

Girls Issues: Ik heb veel arm haar

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene lezeres die advies wilt over haar bruine armhaar.

Hoi Girlscene!
Ik heb echt een vervelend probleem. Ik heb donkerbruin haar en natuurlijk ook donker armhaar . Ik vind het echt heel erg vervelend maar ik wil het liever niet afscheren omdat als het dan terugkomt, het vele malen erger wordt. Hebben jullie misschien wat tips?

Alvast heel erg bedankt!

Kusjes, Tessa

Hi Tessa,
Allereerst moet je weten dat haar op je armen helemaal niets raars is, je hoeft je hier ook niet voor te schamen. Iedereen heeft haren op zijn armen, alleen bij de een zie je het net wat beter dan bij de ander. Zoals je zelf al aangeeft is het niet handig om te scheren. Het is veel verstandiger in dit geval om te epileren. Tegenwoordig zijn er een heleboel apparaten op de markt die je helpen met epileren. Zo kun je gemakkelijk thuis zelf aan de slag gaan. Dit doet wel pijn, dus je moet even doorbijten. Het resultaat blijft wel voor ongeveer drie weken, dus zeker iets om naar uit te kijken.

Vind je dit nou toch te heftig, kies dan voor een ontharingscrème, dit is een stuk goedkoper en gewoon te verkrijgen in winkels zoals Etos en Kruidvat. Lees goed de aanwijzingen op de verpakking en dan moet het helemaal goedkomen. Verwacht niet hetzelfde resultaat als bij het epileren.

In de zomer zou je ook nog kunnen proberen de haartjes zelf te blonderen. Dit kan heel eenvoudig met wat citroensap. Smeer het sap over je haartjes en geniet heerlijk in de zon.

Mocht je je nou ontzettend storen aan je haren dan zou je er altijd voor kunnen kiezen om te laseren. Vraag hiervoor advies bij een schoonheidsspecialiste. Zij kan jou het beste helpen en advies geven.

Succes ermee!

Liefs,
Girlscene

Heb jij ook een Girls Issue? Mail dan naar info@girlscene.nl.