News

Justin Bieber spendeert de nacht met deze beeldschone realityster

Wie had dat gedacht! Justin Bieber is helemaal niet bezig met Selena Gomez en zijn mysterieuze crush, hij deelt het bed met heel iemand anders. De zanger heeft de nacht gespendeerd met een wereldberoemde realityster. Jep, we kennen haar allemaal. Hint: ze is véél ouder dan Justin. Ehhh, deze romance hadden we even niet aan zien komen… 

Justin heeft het er maar druk mee! De geruchten gaan dat Justin en Kourtney Kardashian aan het scharrelen zijn. De 36-jarige realityster is gespot in het hotel waarin de zanger verbleef en checkte pas uit om vier uur ‘s nachts. Niemand weet wat er zich in de hotelkamer heeft afgespeeld, maar bronnen bevestigen dat er wat tussen de twee is. “Er speelt absoluut iets tussen Justin en Kourtney”, vertelt een insider aan Us Weekly. “Kourtney en Justin waren aan het flirten. Ze raakten elkaar aan en waren veel aan het lachen. Justin probeerde indruk te maken op Kourtney door zich volwassener te gedragen”, vertelt een ooggetuige.  

Volgens de bronnen is het niet heel serieus, Kourtney is net gescheiden van Scott Disick en ziet de zanger als een rebound. Justin ziet het ook als een casual romance, maar is wel trots op zijn nieuwste verovering. “Justin schept tegen al zijn vrienden op dat hij scharrelt met Kourtney Kardashian”, zegt een betrouwbare bron. Heel gek is de fling niet, Justin komt al jaren over de vloer bij de Kardashian familie en past weleens op Kourtneys kinderen. 

 

Lord knows

Een foto die is geplaatst door Justin Bieber (@justinbieber) op

De zanger lijkt de geruchten zelf te bevestigen door een Instagramfoto. Hij plaatste een foto met een mysterieuze vrouw met de tekst ‘Lord knows’. En laat de ex van Kourtney nou net Lord heten… Dat lijkt verdacht veel op een sneer naar Scott! Maar toch: we geloven het pas écht als de twee het zelf bevestigen. 

Wat vind jij van Justin en Kourtney? Denk je dat het waar is? 

Bron, bron, bron