Lifestyle

Show je kerstboom #1

Dat ging snel! Na onze oproep hebben we gelijk een heleboel mooie kerstbomen ingestuurd gekregen. Waarschijnlijk ken je de rubriek ‘Show je kamer’ al, maar speciaal voor de kerst hebben we jullie gevraagd om jullie kerstboom te showen. We willen ze allemaal zien! Lees snel verder om de eerste ingestuurde kerstbomen te bewonderen. 

1. Tamar Askes

“Ik houd van kerst en vind het daarom ook super leuk om de kerstboom neer te zetten en leuk aan te kleden. Onze kerstboom past perfect in ons interieur. Koper, parel en mokka. I love it!”

2. Iris Visser

“Dit zijn mijn kerstboompjes :).” 

3. Dayna

4. Alicia Elbers

“Hierbij stuur ik de allercoolste kerstboom van Nederland naar Girlscene toe ;). Lekker apart en excentriek, vooral vanwege de paarse kleur. Wij hebben deze al jaren en maken er steeds weer een kunstwerk van!”

5. Lisa

“Gisteravond heb ik samen met mijn lieve zusje van 11 de kerstboom opgezet en aangekleed! Supergezellig, terwijl we luid meezongen met kerstliedjes op de radio. We hebben helemaal niks tegen onze moeder verteld, dus toen ze naar beneden kwam schrok ze zich een hoedje. Ze was helemaal verrast en blij, het was super leuk om te zien! We zijn supertrots op onze paars/zilver/witte boom! Vooral alle kleine knuffelrendieren en beren vinden we geweldig! Mijn moeders favoriet zijn de schattige engeltjes. Onder de kerstboom hebben we al drie cadeautassen liggen, voor ieder een! Zou superleuk zijn om de kerstboom waar we zo trots op zijn met de lezeressen van Girlscene te delen!”

6. Pien

“Ik ben erg trots op onze dennenboom! Ik vind hem erg stijlvol! En wat vinden jullie?” 

7. Karen Beckman

8. Merlin Lubberdink

9. Gerance Leusink​

“Hope you enjoy, we sure do!”

10. Chardonnay

“Hierbij mijn foto’s van mijn kerstboom en konijntje!”

Wil jij jouw kerstboom ook op Girlscene showen? Mail dan minimaal drie foto’s van jouw kerstboom naar danique@girlscene.nl. Bovendien maak je kans op een goed gevulde goodiebag!

Welke kerstboom is jouw favoriet? 

Must reads 👀