News

Rihanna heeft een kerstboom van $6000

Als je trots bent op jouw grote en versierde kerstboom dan heb je Rihanna’s exemplaar nog niet gezien. Celebrities pakken het altijd wat extravaganter uit dan wij, zeker Rihanna. De zangeres hangt haar kerstballen op in een peperdure boom. Rihanna heeft maar liefst $6000 voor haar kerstboom betaald! En nee, het is geen traditionele naaldboom… 

Sinterklaas is nog maar net het land uit of we verwelkomen de Kerstman alweer. De meeste mensen hebben hun kerstboom al opgetuigd. Ook Rihanna is al met de kerstgedachte bezig. Vorig jaar stond er een heel bijzondere kerstboom in haar woonkamer. Dit jaar gaat ze voor een andere, want de bijzondere kerstboom wordt geveild! Prijs? $6000. 

Ja, je leest het goed. Rihanna heeft een kerstboom van $6000 (bijna €5500). Best veel geld voor een ‘accessoire’ die maar één maand van het jaar gebruikt wordt. En je kunt er niet eens kersballen in ophangen!

View post on Twitter

View post on Twitter

Maar ach, de zangeres doet er nu wel iets nuttigs mee. Ze biedt de glitter kerstboom aan voor een veiling. Rihanna is de host van het Diamond Ball en hiervoor heeft ze meerdere spullen aangeboden, waaronder ‘Rihanna’s Christmas Tree, 2015’. Mocht je deze unieke kerstboom in je woonkamer willen zetten dan moet je nog wel even sparen ;-). 

Wat vind jij van Rihanna’s peperdure kerstboom? 

Bron

Must reads 👀