Lifestyle

Bewezen: mannen vinden brunettes het aantrekkelijkst

Blondes have more fun? Niet met mannen in ieder geval, want onderzoek wijst uit dat het andere geslacht uiteindelijk toch voor een brunette kiest. Hoewel blondines wel als seksbommen worden gezien, settelen de mannen sneller met een brunette. Althans, dat blijkt uit een onderzoek van Badoo, een dating app. Maar waarom vinden mannen vrouwen met bruin haar aantrekkelijker? In dit artikel vind je het antwoord.

Er wordt altijd gedacht dat blondines het hoofd van mannen op hol brengen, maar als het erop aankomt dan kiezen de meeste mannen toch voor een brunette. Dat had je niet gedacht, hè? Badoo vroeg 2000 mannen wat ze aantrekkelijk vinden aan vrouwen. Maar liefst 60% gaf aan dat ze donker haar aantrekkelijker vinden dan blond haar. De meeste mannen (33,1%) gaan voor bruin haar. Heb je blond haar? Geen zorgen, 29,5% van de mannen kiezen wél voor jouw haarkleur.

View post on Instagram
 

Nog een opvallend resultaat uit het onderzoek: de meeste mannen kiezen voor een vrouw met een maatje meer. 33,8% heeft aangegeven dat ze een vrouw met maat 40/42 zoeken, terwijl 10% gaat voor vrouwen met maat 34/36. “Ik was erg verbaasd over de resultaten, want als je een tijdschrift openslaat zie je vooral blonde dames met een kleine maat. Het is goed om te zien dat mannen voor the girl next door gaan”, aldus Lloyd Price, baas van Badoo.

We willen erbij vermelden dat je dit onderzoek met een korreltje zout moet nemen. Dit is maar één onderzoek waarvan we niet weten hoe betrouwbaar het is. Bovendien zijn alle mannen anders en je kan dus nooit zeggen dat het mannelijke volk iets vindt. Everyone is beautiful!

Welke haarkleur heb jij?

Bron