Fashion

6 opkomende modemerken die je moet kennen

We zijn allemaal bekend met merken zoals Chanel, Saint Laurent en Dior. Helaas wordt onze portemonnee niet zo gelukkig van deze merken, maar kijken mag altijd toch? Gelukkig worden merken als Zara en H&M tegenwoordig geïnspireerd door luxere merken. Girlscene zet een aantal nieuwe merken onder elkaar waarvan we zeker weten dat we straks kopieën zien bij winkels als Zara. You saw it first here 😉

Max Gengos
Max Gengos komt uit een familie die al jaren werkt met luxueuze sierraden en het was daarom ook niet vreemd dat hij besloot dezelfde kant op te gaan. Zijn kleding is duur ($740 voor een rok), maar zijn items gaan jaren mee. De collectie bestaat uit simpele lijnen en vormen met vooral veel zwart, wit en roze. Wij weten zeker dat we deze kleuren straks ook spotten in River Island. Kylie Jenner is al groot fan van het merk en droeg Max Gengos op de cover van Teen Vogue.

 

Self-Portrait
Dit merk is zó jaloersmakend en het liefst zouden we ons hele maandsalaris aan deze kleding willen besteden. De jurken zijn prachtig gemaakt met details van kant. Wij zien gelijke items verschijnen bij bijvoorbeeld Zara. We kunnen niet wachten! Het merk is bij de celebs ook populair. Zo zijn onder andere Chrissy Teigen en Kate Bosworth al groot fan. Dit fantastische merk is onder andere te verkrijgen bij de grootste kwijl webwinkel, Net-A-Porter. Daarnaast ligt het ook in de Bijenkorf en is het online verkrijgbaar via Asos.

 

M. Martin
Dit merk is ultra cool en staat bekend om zijn sportswear. Deze trend zagen we afgelopen jaren al en wij weten zeker dat we deze trend dit jaar ook weer voorbij zien komen. De items gemaakt door Alex Gilbert en Jennifer Noyes zijn allemaal erg minimalistisch en basic, zeker weten dat merken zoals COS inspiratie uit deze collectie halen. We love!

 

Monse
Monse heeft een frisse kijk op moderne ready-to-wear collecties. Monse is geïnspireerd door sterke vrouwen die zichzelf durven te uiten doormiddel van kleding. De collectie bestaat uit eenvoudige stukken met levendige kleuren. Monse is ook altijd een tikkeltje sexy. Sarah Jessica Parker en Sienna Miller zijn al groot fan van het merk dat werd opgezet door Fernando Farcia en Laura Kim. Zij werkten al eerder voor Oscar de la Renta, dus ze weten wat ze doen.

 

Ground Zero
Dit is een merk uit Hong Kong gecreëerd door de broers Philip en Eri Chu. De looks zijn ontzettend creatief en excentriek. Zeker weten dat Forever 21 uit deze collecties flink wat inspiratie haalt.

 

Brandon Maxwell
Deze stylist is hét geheim achter de stijltransformatie van Stefani Germanotta, beter bekend als Lady Gaga. Nu komt de stylist met zijn eigen collectie. Zijn items zijn eenvoudig, maar hebben altijd net even iets spannends zoals een blote buik of een laag decolleté. De collectie is erg sexy en naast Lady Gaga zijn ook Kate Hudson en Gwyneth Paltrow groot fan. Ook wij zijn groot fan en hopen zoiets terug te zien in de Zara.

 

 

Nog kleding inspiratie nodig? Check dan ons lookbook hier

Wat zijn jouw favoriete kledingmerken?

Bron, bron