News

Selena Gomez datet met deze wereldberoemde zanger

De geruchten over een verzoening tussen Selena Gomez en Justin Bieber zijn opgelaaid, maar alle Jelena lovers moeten worden teleurgesteld met dit nieuws. Selena schijnt het namelijk heel gezellig te hebben met iemand anders. De twee zijn zoenend gespot op een feestje. En degene kennen wij ook! Heel goed zelfs. Zijn Selena en deze wereldberoemde zanger het nieuwe it-koppel? 

We zijn in de war. Vorige week trakteerde Justin zijn ex Selena op een serenade in een restaurant en dacht iedereen dat er weer wat speelde tussen hen, maar die roddels vallen nu in duigen. De zangeres heeft haar oog op iemand anders laten vallen! Helaas Justin, het lijkt erop dat het inderdaad te laat is om sorry te zeggen. 

Selena is zoenend gezien met niemand minder dan Niall Horan! De twee waren op een verjaardagsfeestje van Jenna Dewan-Tatum in Los Angeles. “Niall en Selena waren midden in de club aan het zoenen, iedereen kon het zien.” zegt een ooggetuige tegen Us Weekly. Niall en Selena hadden het zeker erg gezellig met elkaar en vonden het fijn samen te zijn”.

De zanger en de zangeres kwamen apart van elkaar aan, maar zochten elkaar al snel op. “Ze waren erg close. Ze spraken en fluisterden veel met elkaar”. Volgens de insider gingen de twee samen weg: “Ze greep zijn arm vast op weg naar de uitgang en bleef hem vasthouden”. Mmm, dit kan erop duiden dat het best serieus is! 

Wat vind jij van Selena en Niall? Hoop je dat het iets serieus wordt? 

Bron, bron

Must reads 👀