News

Gossip Girl(scene) week 49

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Calvin Harris is stikjaloers op Taylor Swift en Harry Styles, Kylie Jenner ligt zwaar onder vuur na Snapchat filmpje, Joe Jonas is woest op Zayn Malik en Gigi Hadid en Ariana Grande stelt haar fans zwaar teleur. 

Taylor Swift en Calvin Harris zijn nog niet zo lang samen, maar er is nu al trouble in paradise. Dat heeft allemaal te maken met een ex van de zangeres. Calvin zou zich bedreigd voelen door alle exen van zijn vriendin, in het bijzonder Harry Styles. Het hielp dan ook niet mee dat Taylor onlangs een foto van Harry had geliket – wat ze daarna weer ongedaan maakte. Oeps! Calvin zou zijn vriendin hebben verboden om over haar exen te praten, voor het H-woord is uit den boze. Harry is volgens een insider op de hoogte van het Tumblr-incident en vindt het allemaal wel vermakelijk. De One Direction-zanger zou weer gewoon vrienden met zijn ex willen zijn en vindt het allemaal niet zo’n big deal. Als Calvin hier nou eens hetzelfde over dacht… 

Kylie Jenner is gewend om haar hele leven met ons te delen, maar misschien denkt ze daar nu wel twee keer over na. Ze ligt namelijk zwaar onder vuur naar aanleiding van een Snapchat filmpje. De realityster plaatste een video van haar hondjes, waarna de dierenpolitie uit Los Angeles veel klachten binnenkreeg. Bezorgde burgers vonden dat één hond er wel heel dun uitzag. Hierdoor vermoeden zij dat Kylizzle haar huisdieren verwaarloost. De klachten worden onderzocht door de dierenpolitie. Als blijkt dat Kylie haar viervoeters inderdaad mishandelt, worden de honden door de dierenpolitie opgevangen. 

Het nieuwste Hollywoodkoppel is deze week naar buiten getreden! Zayn Malik en Gigi Hadid hebben een relatie. Hartstikke leuk voor de zanger en het topmodel, maar er is wel iemand die hierdoor flink gekwetst is. Gigi had namelijk nog niet zo lang geleden een relatie met Joe Jonas en volgens de zanger is zijn ex wel héél snel over hem heen gekomen. “Hij vindt het niet cool dat Gigi nu al naar buiten is getreden met Zayn, maar het is wat het is. Hij heeft nog steeds gevoelens voor haar, dat verander je niet zo snel. Ze hielden echt van elkaar en Joe voelt nog steeds liefde voor Gigi”, aldus een bron. Joe heeft zowel Zayn als Gigi ontvolgt op Instagram,  dit geeft aan dat hij inderdaad niet oké is met het kersverse stel. Ergens kunnen wij Joe wel begrijpen, wat jij?

Dacht je dat jij de enige was met awkward familiefoto’s? Think again! Katy Perry deelde deze week een super ongemakkelijke foto die ze vroeger met haar familie had gemaakt. Oké, Katy ziet er wel enorm schattig uit maar je begrijpt wat we bedoelen. Zie je, zo awkward zijn we nu ook weer niet :-). 

Hoera! Anne Hathaway is zwanger. Samen met man Adam Schulman verwacht ze haar eerste kindje. Volgens een bron is ze in het tweede trimester en voelt ze zich goed. Gefeliciteerd!

Ariana Grande heeft haar fans diep teleurgesteld. De zangeres liet op Twitter weten dat ze niet naar haar geplande optredens in december komt. Ze mist vier internationale concerten in Abu Dhabi, Japan en Londen. Veel fans hebben speciaal vervoer en hotelovernachtingen geregeld om naar haar concert te kunnen en die zijn nu al hun geld kwijt. Ariana claimt dat ze de optredens volgend jaar weer overdoet. Het vervoer en de overnachtingen zijn niet het enige waar de fans boos over zijn, ze vinden het vooral onbeschoft van Ariana dat ze niet uitlegt waarom ze de optredens annuleert. Zou er wat met Ariana aan de hand zijn? 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBron
Beeld: Instagram