Celebs

13 feiten die je nog niet weet over Ashley Benson

Als die hard Pretty Little Liars fan denk jij natuurlijk alles te weten over Ashley Benson. De actrice is knap, heeft een goed gevoel voor stijl en we weten natuurlijk dat ze in het bezit is van een behoorlijk talent voor acteren. Maar nu Hanna Marin… eh, Ashley 26 kaarsjes op haar birthday cake mag uitblazen leek het ons een leuk idee om wat kick ass feitjes op een rijtje te zetten.

Wist je namelijk dat Ashley super grappig is, een zwak heeft voor alles wat met Harry Potter te maken heeft en dat ze eigenlijk best wel een beetje nerdy is? Hieronder 13 kick ass feitjes over Ashley!

1. 26 jaar geleden werd de actrice geboren, maar de eerste twee maanden van haar leven bracht Ashley door in het ziekenhuis. De Pretty Little Liars-ster woog namelijk bij haar geboorte maar 2 pound en 8 oz, wat in kilogram neerkomt op net iets meer dan één kilo!

2. Ashley heeft een zwak voor dieren. Haar twee hondjes Olive en Walter adopteerde ze en redde ze uit het asiel.

3. Ze is een enorme fan van Harry Potter. Ashley noemt zichzelf een echte ‘Potterhead’. Zodra de laatste film in de bios te zien was ging ze ernaartoe gekleed in een cape en ronde Harry Potter bril.

4. Haar eerste zoen was een filmkus. Ashley had nog nooit met een jongen gezoend voordat ze in de serie Days Of Our Lives met haar mannelijke collega moest zoenen. Awkward!

5. Ashley kan niet alleen goed acteren, ze kan ook mega goed dansen. Ze leerde ballet, jazz en hiphop. Zo werd ze uiteindelijk gecast voor haar rol als cheerleader in Bring It On: In it to win it!

6. Jean Grey uit het stripboek X-Men Origins werd op het uiterlijk van Ashley gebaseerd. Samen met haar PLL-collega Sasha Pieterse stond Ashley model voor de superheld in de comic.

7. Ze gaat liever door het leven als brunette dan blondine. Met blond haar wordt Ashley vaak gecast voor rollen als de mean girl terwijl ze totaal geen bitchy meisje is.

8. Ze is super grappig. Ashley houdt ervan om haar collega’s in de maling te nemen met flauwe grappen. Zo heeft ze ooit kauwgom aan de jas van Keegan Allen gedaan waarna het in zijn haar terechtkwam.

9. Op haar achtste werd Ashley benaderd door het modellenbureau Ford Modeling Agency. Sindsdien heeft Ashley een contract bij het bureau en nog steeds staat ze er ingeschreven.

10. In tegenstelling tot de rol die ze speelt in Pretty Little Liars noemt Ashley zichzelf een echte nerd. Ze was totaal niet populair op school en was stiekem verliefd op de broertjes Hanson. Daarin maakte ze geen onderscheid, ze vond hen allemaal even leuk en zodra ze op televisie verschenen zoende ze hun hoofden op het beeldscherm.

11. Ashley verscheen in een aflevering van The O.C. samen met Mona Vanderwaal. Het duo werd later samen gecast voor Pretty Little Liars. Hoe toevallig!

12. Ze is nooit naar prom, het eindexamenfeest, van haar middelbare school geweest. Ashley kon er niet bij zijn omdat ze zo druk was met de opnames van Days Of Our Lives.

13. Ashley lijkt op televisie veel langer dan ze is. In werkelijkheid is de actrice 1,62 meter.

Wat vind jij zo leuk aan Ashley?

Bron