News

Gossip Girl(scene) week 48

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kylie Jenner en Tyga wonen niet meer samen, dit celebkoppel is getrouwd, alarmerend nieuws over Justin Bieber en Beyoncé ontwerpt een kledinglijn voor dit bekende merk (woohooo!). 

Zijn ze nu wel of niet uit elkaar? De afgelopen week werd er heel veel geschreven over Kylie Jenner en Tyga. De relatie zou verbroken zijn, maar een dag later heeft de realityster dat ontkracht. Het is dus nog aan, maar ze zitten niet meer op een roze wolk. Volgens de laatste berichten wonen Kylie en Tyga niet meer samen en is de rapper naar een huurhuis verhuisd. Volgens ingewijden heeft het stel goed over hun relatie nagedacht en zijn ze tot de conclusie gekomen dat ze te veel samen waren. Daarom nemen ze meer afstand. We zullen snel genoeg aan Kylie’s Snapchat merken of het waar is… 

Sommige celebs stappen in het geheim in het huwelijksbootje, maar dat geldt niet voor Sofia Vergara en Joe Manganiello. Afgelopen week werden we doodgegooid met foto’s van hun huwelijk op Instagram. Je hoort ons niet klagen… Waarschijnlijk waren ze gewoon trots op hun grote huwelijksfeest, ze hebben er dan ook €3,8 miljoen voor neergeteld! Sofia droeg een jurk van Zuhair Murad. De Modern Family cast, de Magic Mike cast en Reese Witherspoon kregen een uitnodiging voor de bruiloft. Het ziet eruit als een geweldig feestje. Gefeliciteerd! 

Justin Bieber’s nieuwste album verovert alle hitlijsten, maar met de zanger zelf gaat het iets minder goed. Volgens TMZ is Justin oververmoeid en zowel geestelijk als lichamelijk helemaal op. Hij zou een tijdje rust willen nemen. De roddels zouden kunnen kloppen, want de zanger moest afgelopen dinsdag een optreden afzeggen door onbekende redenen. We hoeven ons echter niet al te veel zorgen te maken, volgens bronnen heeft het niks met alcohol of drugs te maken, zijn leven staat gewoon op zijn kop. Get well soon, Justin! Als hij maar niet zo’n lange pauze neemt als One Direction ;-). 

Fashionista’s opgelet! Niemand minder dan Beyoncé gaat volgend jaar een kledinglijn bij Topshop lanceren! Het is de bedoeling dat Beyoncé’s collectie met streetwear-kleding in april 2016 in de winkels ligt. De collectie zal in twintig landen verkocht worden, even duimen dat Nederland hierbij hoort! 

Na Lauren Conrad en Whitney Port is het nu de beurt aan een andere The Hills-ster om in het huwelijksbootje te stappen. Audrina Patridge gaat trouwen! De realityster is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Corey Bohan. Het stel ging uit eten in een restaurant in Orange County. Vlak voor het toetje ging Corey op zijn knieën. Audrina’s antwoord mag duidelijk zijn ;-). 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBron, Bron
Beeld: Instagram