Lifestyle

De beste, genantste & leukste momenten uit Geordie Shore

Lads and lasses, kijken jullie ook allemaal naar het nieuwste seizoen van Geordie Shore? Deze keer mogen de realitysterren op vakantie naar Griekenland, niet verkeerd! Charlotte, Holly, Kyle, Marnie, Nathan, Gaz, Cloe, Scotty en Aaron kun je dit elfde (!!!) seizoen weer terugzien. Ze hoppen van het ene eiland naar het andere en daar komt natuurlijk een heleboel drama bij kijken. Op de redactie hopen we stiekem dat er weer een romance ontstaat tussen Charlotte en Gaz…

Het nieuwe seizoen is in november begonnen en je kunt de laatste uitgezonden aflevering gratis op de site van MTV terugkijken! En iedere zondag is er om 22:00 uur een nieuwe aflevering te zien over de avonturen van de lads and lasses. We hebben voor jullie een aantal leuke en uhmm… bijzondere momenten van de afgelopen seizoenen op een rij gezet. Natuurlijk horen de avonturen van Gaz en Charlotte daar ook bij :-). 

Charlotte en Scott proberen met hun mooie dierenmutsen voor het eerst het mega sterke drankje absint uit en je snapt dat dat goed aantikt… Samen hebben ze de grootste lol. 

In dit filmpje zie je Gaz in een jacuzzi met meerdere meiden en Charlotte kijkt van een afstandje toe… Als je Gaz een beetje kent kun je verwachten hoe dit gaat aflopen. 

Als de Geordies ergens goed in zijn, is het wel in getting mortal. Oftewel: goed dronken worden. Dit levert leuke momenten op. 🙂

Heartbreaking moment! Charlotte geeft eindelijk toe dat ze van Gaz houdt, maar helaas blijft Gaz erbij dat ze gewoon vrienden (with benefits) zijn :-(.

Holly is bijna niet te herkennen in dit filmpje, maar hier komt ze eindelijk voor zichzelf op. En dat tegen de pittige Vicky. 

Als je de meiden belooft dat je geen birds gaat versieren, dan is het niet zo slim om je niet aan die afspraak te houden ;-). De meiden laten niet met zich sollen en zijn niet bang voor Gaz en Scott. 

En als laatst een recap van het liefdesverhaal van Charlotte en Gaz *zucht*. Het wordt tijd dat ze gewoon samen zijn! 

Dit seizoen is er vooral veel gedoe met Holly en Kyle, de twee kamen aan in Griekenland als een gelukkig stelletje, maar dit is al vrij snel voorbij na hun stapavonturen. Als je de nieuwe afleveringen nog niet hebt gezien, check dan eerst even de preview: 

Ben jij Geordie Shore fan? Wat is jouw favoriete moment uit de serie?