Lifestyle

Nieuwe social media hype: condoom challenge

Er is weer een nieuwe hype gaande in de social media wereld: de condoom challenge. Oké dat klinkt spannend… Wij waren heel benieuwd wat deze challenge precies inhoudt en hebben het even voor jullie uitgezocht. Het heeft dus te maken met een condoom, water, je hoofd en de grootte van de penis. Tja het ziet er grappig uit, maar is het echt nodig om hier een challenge voor te maken? Zo ziet het tafereel eruit:

Laten we maar gelijk even het doel van de challenge bespreken, met de challenge willen mensen bewijzen dat er geen één penis te groot is voor een condoom. Mannen die dit als excuus gebruiken om geen condoom te gebruiken tijdens de seks, verzinnen dit dus. Twee Japanse tieners zijn deze trend begonnen en het is inmiddels wereldwijd opgepakt.

Wat je misschien niet meteen doorhebt, is dat het eigenlijk heel gevaarlijk is om deze challenge uit te voeren. Het ziet er super grappig uit, maar als je zo'n volle condoom gedropt krijgt op je hoofd kun je even niet meer ademen. Het is dus absoluut niet aan te raden om dit zelf uit te proberen. Een condoom is veel sterker dan een waterballon, gelukkig maar, dat zorgt ervoor dat 'ie dus niet kapot gaat als de condoom op je hoofd valt. Het water maakt het geheel heel zwaar en ja, jullie snappen het waarschijnlijk wel… So don't try this at home! 

 

 

 

Y pinto ese #condomchallenge 👋🏼

Een video die is geplaatst door @giannicapraro op

 

 

20 tries and 20 condoms later.. #condomchallenge @matchu_chutrain

Een video die is geplaatst door Hayden McMurtrey (@hmcmurtr) op

 

Wat vind jij van de condom challenge? Is het nuttig, grappig of zinloos? 

Bron, bron, bron