Lifestyle

13 dingen die mannen nooit begrijpen

Vrouwen komen van Venus en mannen komen van Mars, dat is gewoon de waarheid. Hoe hard wij het ook proberen uit te leggen aan die mannen, ze zullen ons nooit volledig begrijpen… Deze 18 dingen zijn dan ook heel vreemd voor hen maar totally normal voor ons dames. Laat je dus ook niet wijsmaken dat je raar bent, mannen snappen het gewoon echt niet. 😉

1. Waarom wij alle details willen weten én willen vertellen
Mannen nemen al vrij snel genoegen met een simpele uitleg en vertellen graag hun verhaal kort en krachtig. Wij dames kennen het belang van details en willen precies weten waar, wanneer, wie en hoe. Hállo, belangrijk! 

2. Waarom we in groepjes naar de toilet gaan
Waarom niet?! Dat is een veel betere vraag mannen. 

 

3. Waarom wij er zo lang over doen om ons klaar te maken
Misschien omdat wij een ontzettende druk voelen om geheel on fleek te zijn… Wenkbrauwen on fleek, lipstick on fleek, haar on fleek én outfit on fleek, dat kost tijd heren. Tja, we zouden het ook liever niet doen.

4. Waarom wij altijd een tas mee moeten nemen
Ja, dat is nodig en nee, we kunnen onze spullen niet gewoon in onze zakken doen (als we die al hebben). Bovendien maken mannen graag gebruik van je ‘onhandige’ tas als ze bijvoorbeeld een flesje drinken kopen. Dan is die tas ineens wel een goed idee, hè mannen?! 

5. Waarom wij iedere keer van tas wisselen
Het feit dat wij iedere dag onze spullen overtillen naar een andere mooie handtas snappen ze al he-le-maal niet. Dat we onze tas matchen met onze outfit is blijkbaar super raar… Hebben ze wel door hoeveel mooie tassen er te verkrijgen zijn?

6. Waarom wij het zó erg vinden als een ander meisje dezelfde outfit draagt 
Mannen maken hier geen probleem van en vinden het eerder grappig dan vervelend. De meeste dames vinden het echter iets minder hilarisch en beschuldigen de ander liever van kopiëren. Jij had dat jurkje natuurlijk al véél eerder gekocht dan die ander.

 

 

7.  Waarom wij meer dan twee kussens op ons bed willen
Uhm, misschien omdat kussens je kamer gezellig maken? En omdat we graag knuffelen met een kussen tijdens onze slaap. Hebben we niet eens een man voor nodig. 😉

8. Waarom wij anders zijn tijdens onze maandelijkse ‘feestje’
Mannen begrijpen dit nooit – maar dan ook echt nooit -, simelweg omdat je dit moet meemaken om te begrijpen. Het is sowieso oneerlijk dat alleen vrouwen dit moeten doorstaan! Mannen mogen dan ook echt niet klagen over ons gedrag tijdens onze menstruatie, we menen het natuurlijk niet echt. 

 

 

9. Hoe wij een hele dag lang kunnen winkelen 
Voor ons is het meer een raadsel waarom mannen dat niet kunnen…

10. Waarom wij alles willen passen
Als een shirtje er niet meer in onze maat is, proberen we toch gewoon een paar maten groter voor de oversized look? Ook valt iedere maat in iedere winkel weer heel anders, daar kunnen wij ook niks aan doen! En iets nieuws uitproberen is altijd leuk, ook al hangen we het negen van de tien keer toch weer terug in de rekken. 

11. Waarom wij er zo lang over doen om naar bed te gaan
Tja, we zouden willen dat we net als mannen maar onze tanden hoeven te poetsen voordat we het bed induiken. Als we voor onze dertigste verjaardig niet onder de rimpels willen zitten moeten we wel een heel verzorgingsritueel uitvoeren voor het slapen gaan… 

12. Waarom onze stemmen ineens een heel stuk hoger klinken als we puppy’s zien
We willen de puppy’s niet afschrikken en we willen juist heel lief overkomen, dus natuurlijk gaan we een heel hoog stemmetje opzetten tegen zo’n onschuldig lief beestje. 

 

 

13. Waarom we romantische komedies blijven kijken, terwijl ieder verhaal zo ongeveer hetzelfde is
We houden gewoon van happy endings. 🙂

Lees hier welke irritante dingen jongens doen.