Beauty

Het enige huidverzorgingsproduct dat je deze winter nodig hebt

Bij de gedachte aan winter krijg je waarschijnlijk geen warme gevoelens. De winter betekent voor veel meiden kou lijden en een droge huid. Heel irritant, maar gelukkig heeft Girlscene er iets op gevonden. Denk je dat je deze week ook weer moet smeren met vijf verschillende bodylotions? Think again! Je hebt namelijk slechts één huidverzorgingsproduct nodig om de winter zacht én glad door te komen.

Een droge huid + winter = horror. Niets zo vervelend als een huid die jeukt en schilferig is. Daarom smeren veel meiden hun lichaam in met van alles en nog wat, maar eigenlijk heb je helemaal niet veel producten nodig. Zelfs niet tijdens de koude winterperiode! Wil jij je huid transformeren van super droog naar zijdezacht zoals modellen? Dan heb je eigenlijk alleen een body olie nodig.

Body olie is het zusje van bodylotion en bodybutter. Wat body olie zo fijn maakt is dat deze je huid nog beter voedt en je huid dus nog zachter maakt, waardoor het een ideaal product is voor iemand met een (extreem) droge huid. Girlscene heeft het uiteraard getest! Voor een fluweelzachte huid gebruikt de redactie sinds kort Dove DermaSpa Goodness3 Body Oil die we ontvingen in de nieuwste Beautybox. Stiekem waren we bang dat de olie onze huid heel vet zou maken, maar niets blijkt minder waar.



Wat de Dove DermaSpa Goodness3 Body Oil fijn maakt is dat de olie goed intrekt – je kunt dus snel je feestoutfit aantrekken – en ook nog eens super lekker ruikt. Als je je ogen dicht doet is het net alsof je in een luxe spa bent. 😉 Wij gebruiken de olie op de volgende manier: pak een beetje olie, verwarm de olie door deze tussen je handen te wrijven. Insmeren maar! Et voilà, een zachte huid in slechts een paar minuten. Daarnaast geeft de olie een mooie shimmer zodat je meteen klaar bent om je party outfit aan te trekken!

PS: je kunt deze body olie ook gebruiken om te masseren! Lees hier hoe je de perfecte massage geeft. 

Dove cadeauset

Dove DermaSpa Goodness3 Body Oil

Heb jij weleens een body olie gebruikt? Wat is jouw favoriete huidverzorgingsproduct in de winter?

*Dit is een samenwerking met Dove

Must reads 👀