News

Kylie Jenner deelt haar belachelijke make-up routine

Sinds Kylie Jenner haar app heeft gelanceerd, krijgen we steeds vaker een kijkje in haar glamourleven. We hebben haar walk-in closet en badkamer al mogen bewonderen (#goals!) en nu deelt ze haar make-up routine met ons. Of je daar wat aan hebt? Ehhh, alleen als je  $600 hebt te besteden aan beautyproducten… En dat is niet het enige belachelijke aan haar make-up routine. 

De meeste achttienjarigen hebben genoeg aan een beetje mascara en misschien een laagje foundation, maar dat geldt niet voor Kylie Jenner. De realityster deelt haar make-up routine op haar eigen app en laat stap voor stap zien hoe ze zich elke dag opmaakt. 

Wat je nodig hebt om er zo uit te zien als Kylizzle? Twintig minuten van je tijd en 24 verschillende beautyproducten (waarvan negen kwasten). O ja, je hebt ook $600 op je bankrekening nodig. De realityster noemt niet alle producten die ze gebruikt, maar de producten die ze noemt zijn al meer dan $600 waard. 

Het is logisch dat Kylie meer haar best doet op haar make-up omdat ze op elke hoek van de straat wordt vastgelegd door paparazzi, maar we hadden toch gehoopt dat haar routine meer low key zou zijn. Maar toch is het leuk om te zien hoe een grote ster als Kylie haar make-up aanbrengt! Bovendien kunnen we altijd blijven dromen over haar make-up stash ;-). 

Wat vind jij van Kylie’s make-up routine? 

Bron