News

Zayn Malik datet met deze beeldschone celebrity

Zayn Malik verbrak een aantal maanden zijn verloving met Perrie Edwards en genoot daarna van zijn vrijheid. Eenzaam is hij nooit geweest, de zanger wordt altijd gespot met vrouwelijk schoon. Zijn laatste verovering is een it girl uit Hollywood die we allemaal kennen. En ja, wéér een blondine. Insiders zeggen dat het weleens serieus zou kunnen worden… Wat vind jij van dit nieuwe Hollywood koppel? 

Love is in the air! Volgens de laatste berichten zijn Zayn Malik en Gigi Hadid het nieuwste Hollywood koppel. Dat verbaast ons helemaal niks, want Zayn's type is duidelijk een beeldschone blondine en Gigi valt altijd als een blok voor zangers (Joe Jonas, Cody Simpson). 

"Het is heel erg pril. Ze kijken gewoon waar het eindigt. Ik zou ze niet vriendje en vriendinnetje noemen, maar daten? Dat sowieso. Hij is erg blij", vertelt een insider. Het is dus nog niet heel serieus, maar Gigi is dan ook nog maar drie weken vrijgezel. Volgens de insider heeft het veel potentie om uit te groeien tot een relatie. 

De eerste beelden van Gigi en Zayn zijn ook al gemaakt! US Weekly spotte de twee samen in een auto nadat de roddels over hun romance naar buiten kwamen. Dat is toevallig! 😉 

Wat vind jij van Zayn en Gigi als koppel? Hoop je dat het iets serieus wordt?

Bron