Winnen

Win: 3x €100 shoptegoed van C&A

[AFGELOPEN]December is de meest fashionable maand van het jaar. Met alle borrels en diners in het vooruitzicht wil je er natuurlijk stunning uitzien. Gelukkig liggen de winkels vol met feestelijke collecties, dat komt goed uit! De partycollectie van C&A hangt nu in de rekken, deze zit vol leuke jurkjes, high heels en clutches voor een betaalbare prijs. En Girlscene helpt je ook een handje, want jij maakt kans op €100 shoptegoed bij C&A!

De Girlscene redactie is helemaal blij, vanaf nu kunnen we namelijk al onze favoriete C&A items heel eenvoudig shoppen in het centrum van Amsterdam. De flagship store is het paradepaardje van het merk. De winkel telt vijf verdiepingen en heeft alle collecties in de rekken hangen. De nieuwe flagship store van C&A is te vinden op Damrak 70 in Amsterdam.



Om te vieren dat C&A een flagship store in Amsterdam geopend heeft mag Girlscene drie keer €100 weggeven. Met dit bedrag kun je bij C&A een super leuke outfit scoren voor de feestdagen. Want vanaf nu ligt namelijk de partycollectie van C&A in de winkel, en die is gorgeous! Girlscene heeft al wat leuke looks samengesteld. 


Dit is wat je moet doen om kans te maken op €100 shoptegoed:
1. Volg C&A op Instagram (dat kan hier)
2. Volg Girlscene op Instagram (dat kan hier)
3. Maak een foto van je mooiste partylook
4. Deel de foto op Instagram met #candaxgirlscene

Good luck!

Ben jij al bij de nieuwe flagship store geweest?