News

Nederland is fanatiek met nieuwe Chocomel verpakking

Een nieuwe verpakking is leuk, maar de nieuwe verpakking van Chocomel al helemaal! Op het nieuwe pak staan letters afgedrukt zodat je het drankje met Sinterklaas aan iemand kan schenken (letterlijk en figuurlijk). Maar in de supermarkt gebeuren er heel andere dingen mee. Nederlanders blijken namelijk heel creatief te zijn met de nieuwe Chocomel verpakking ;-). Girlscene zet de meest hilarische 'hoogtepunten' voor je op een rij. 

De vakkenvullers hebben het maar druk met de Chocomel pakken. Niet alleen omdat ze niet aan te slepen zijn, maar vooral omdat een aantal supermarktklanten er grapjes mee uithalen. Door heel het land staan Chocomel verpakkingen op een bepaalde volgorde en in de meeste gevallen worden er 'vieze' woorden mee gevormd ;-). Wij kunnen er stiekem best om lachen, daarom hebben we de grappigste 'creatieve uitspattingen' voor jullie verzameld.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vind jij van deze acties: kun je erom lachen of vind je het kinderachtig? Heb je zelf al een vies woord in de supermarkt gespot? 

Bron

Must reads 👀