Celebs

14 Taylor Swift lyrics die jij als openingszin kunt gebruiken

Onze liefde voor Taylor Swift gaat diep. Ze is wereldberoemd, maar heeft een fan speciaal voor haar een trui gebreid dan draagt ze deze met liefde. Ze is bloedmooi, heeft een gouden strotje en we zouden niets liever willen dan uitgenodigd worden op één van haar star studded slaapfeestjes. Shake It Off is ons lijflied en daarom vroegen wij ons af hoe of we de teksten van Taylor Swift ook in het dagelijks leven zouden kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld als openingszin? 🙂

Taylor Swift heeft zichzelf de afgelopen jaren bewezen als singer/songwriter, maar uit haar teksten blijkt dat de zangeres ook een aantal knallers van een openingszinnen op zak heeft. Wij namen een aantal lyrics van Tay Tay onder de loep en kwamen erachter dat je deze succesvol los kan laten op jouw crush.

I got tired of waiting, wondering if you were ever gonna come around
“Ik werd moe van het wachten en vroeg me af of ik je ooit nog tegen zou komen.” Een klassieker in de categorie, ‘deed het pijn toen je uit de hemel viel’.

You don’t know about me, but I’ll bet you want to
“Je weet niks over mij, maar ik weet zeker dat je dat wel zou willen” Een dosis zelfvertrouwen met een vleugje arrogantie, daar zegt toch niemand ‘nee’ tegen.

I knew you were trouble when you walked in
“Ik wist dat ik in de problemen zat toen jij binnen kwam lopen”. Bad boys weten niet wat ze overkomt als jij deze openingszin op hun loslaat.

Romeo, take me somewhere we can be alone
“Romeo, neem me mee naar waar we alleen kunnen zijn” Cliché, maar we kunnen zo vermoeden dat wanneer je deze regel op de juiste manier zegt hij heel effectief kan zijn.

Everything will be allright if you keep me next to you
“Alles komt goed zolang jij bij mij in de buurt bent” Krachtig, maar als je niet oppast kan deze misschien ook een klein beetje stalkerig uit de hoek komen.

You’ll be the prince and I’ll be the princess. It’s a love story baby just say ‘yes’
“Jij bent de prins, ik ben de prinses, het is een liefdesverhaal schatje, zeg gewoon ‘ja’” Want, wie zegt er nu niet ‘ja’ tegen een sprookje en een ‘ze leefden nog lang en gelukkig’.

Saw you there and thought oh my God look at that face, you look like my next mistake
“Ik zag je daar en dacht oh mijn God, kijk naar dat gezicht, jij ziet eruit als mijn volgende fout.” Deze regel is goud waard, welke jongen wil nu niet jouw foutje zijn?

It feels like one of those nights we won’t be sleeping
“Het voelt als een van die nachten waarbij we niet zullen slapen.” Suggestief, maar wie houdt er nu niet van een meisje dat recht voor haar raap is.

You got a smile that takes me to another planet
“Je hebt een glimlach die me naar een andere planeet voert.” Je crush denkt misschien dat je iets te diep in het glaasje hebt gekeken, maar wie hoort er nu niet graag dat hij een mooie glimlach heeft.

Baby, I know places we won’t be found
“Schatje, ik weet plekken waar we niet gevonden zullen worden.” Klassieker, maar pas op. Je wil het zo zeggen dat je crush zich verleid voelt en niet alsof hij een potentiële stalker aan de haak heeft geslagen.

I want you for worse or for better
“Ik wil jou in slechte en goede tijden.” Ook bij deze moet je voorzichtig zijn gezien de link naar trouwen. Maar, zeg de regel vol zelfvertrouwen en overgave en dan komt het allemaal goed.

In silent screams, in wildest dreams, I never dreamed of this
“In stil geschreeuw, in wilde dromen, heb ik nooit van dit gedroomd” Poëtisch en diep. Ga ervoor.

You look like bad news, I gotta have you
“Je ziet eruit als slecht nieuws, ik moet je hebben.” Je laat er met deze geen gras over groeien. Je laat ook niks aan het toeval over. Je punt is duidelijk. Over en uit.

I’ve got a blank space, baby, and I’ll write your name
“Ik heb een lege pagina, schatje, en ik ga je naam opschrijven.” Kan een beetje eng overkomen, maar mocht deze regel verkeerd overkomen dan volg je gewoon dat andere advies van Taylor op…

Shake it off…!

Welke openingszin van Taylor ga jij gebruiken?

Bron