Lifestyle

Dit is het secret project van Girlscene!

Hij komt, hij komt… De Sint ja, maar ook de allereerste limited edition Girlscene Box! De oplettende Girlscene lezeres is het vast niet ontgaan. Kort geleden deden wij namelijk al een oproepje waarbij wij zochten naar het gezicht van de Girlscene commercial. Toen deden wij nog heel geheimzinnig over ons secret project, maar inmiddels mogen wij al iets meer over dit spannende project bekend maken.

Girlscene komt namelijk speciaal voor de feestdagen met, al zeggen we het zelf, een heel leuke actie. Wil jij lekker uitpakken met de feestdagen en jouw vriendinnen en familie verwennen, maar laat jouw budget het niet toe? Speciaal voor jou lanceren wij dit jaar de Girlscene Box. Deze limited edition box vol beauty goodies met minimaal 4 producten en scherpe kortingsvouchers is hét ideale verrassingscadeau om te geven met Sinterklaas of Kerstmis.

Picture this: jij en al jouw vriendinnen op pakjesavond. De zak van Sinterklaas, pepernoten en marsepein. Of… jij en al jouw vriendinnen op kerstavond. Een kerstboom vol lichtjes, kaarsjes en oliebollen. In jullie handen de limited edition Girlscene Box. Vol verwachting klopt jullie hartje. Je haalt de verpakking van de box en dan… Surprise!

Ben je benieuwd en kun je ook niet wachten om meer over de limited edition Girlscene Box te weten te komen? Houd dan Girlscene goed in de gaten voor alle updates!

To be continued…