Beauty

10 perfecte kapsels voor de feestdagen

Weet je al hoe jij je haar gaat doen voor de feestdagen? Als je nog geen idee hebt moet je vooral even verder lezen, want Girlscene heeft een aantal mooie kapsels voor je op een rij gezet. We hebben kapsels gekozen die geschikt zijn voor lang, kort, krullend, kroes en stijl haar! Kies je favoriet en dan weet je zeker dat je er mooi uit gaat zien tijdens de feestdagen. Als je haar maar goed zit! 😉

 

Watch on YouTube

 

1. Wil jij kerstavond, 1e Kerstdag en 2e Kerstdag doorkomen zonder je haar te wassen (lees hier waarom je beter niet iedere dag je haar kunt wassen)? Dan kun je het beste dit filmpje gebruiken ter inspiratie. Dan kun je er namelijk ook met vettig haar cute uitzien. 

 

Watch on YouTube

 

2. Heb jij van jezelf een mooie afro? Dan heb je zeker wat aan dit filmpje. Het is heel simpel en je bent snel klaar om daarna je make-up mooi te doen. In plaats van een elastiek gebruikt deze YouTuber een beha bandje om haar haren vast te zetten!

 

Watch on YouTube

 

3. Al gehoord van de side-swept? Het is een chique benaming voor je haar aan één kant vastzetten. Dat kan op een heleboel manieren, maar wij hebben een mooie gevonden op YouTube. Dit zou je ook kunnen doen met wat korter haar, maar het moet wel lang genoeg zijn om de vlechten te kunnen maken. Het krullen van je haar is optioneel, want het kan ook mooi zijn met stijl haar of slag. 

 

Watch on YouTube

 

4. Nog iets leuks wat je met vlechten kunt bereiken. Op de redactie vinden we dit kapsel prachtig! Het is ook fijn dat je haar uit je gezicht zit, maar toch nog los over je schouders valt. 

 

Watch on YouTube

 

5. Wil jij de hele avond met andere dingen bezig houden dan je haar? Dan is het een goed idee om het strak vast te zetten in een knot. In dit filmpje wordt ook nephaar gebruikt, wat je heel goedkoop kunt krijgen bij veel kappers of haarwinkels. Het is optioneel want je kunt ook alleen de achterkant invlechten en een donut gebruiken om een gewone knot te maken. 

 

Watch on YouTube

 

6. All I want for Christmas is… Me? Wil jij je voordoen als een mooi kerstcadeau, tover dan je haar om in een mooie strik. Super cute én origineel! 

 

Watch on YouTube

 

7. Short hair don’t care! Met kort haar kun je niet heel veel experimenteren qua kapsels, maar losse nonchalante krullen staan in ieder geval prachtig! Houd je krultang gereed en maak deze mooie look na. 

 

Watch on YouTube

 

8. Heb jij je haren liever vast? Dan is deze look misschien iets voor jou. Nonchalant en chique tegelijkertijd :-). 

 

Watch on YouTube

 

9. Een staart kan ook heel classy zijn! Dit is de poofy ponytail waarbij het gedeelte op je hoofd getoupeerd is. Hierdoor ziet de staart er veel netter uit en is het mede daarom geschikt voor de feestdagen. 

 

Watch on YouTube

 

10. Heb jij kort krullend haar? Dan kun je in deze video 10 verschillende stijlen vinden. Ze zijn niet allemaal geschikt voor de feestdagen, maar een aantal zeker wel!

Hier kun je nóg meer inspiratie vinden. 

Maak je look compleet:
 
Droogshampoo en haarlak

 
Mousse en volumepoeder

Wat voor kapsel ga jij dragen tijdens de feestdagen? 

Beeld: iStock