Lifestyle

11 tekenen dat jij toe bent aan een spa dag

Opstaan ging moeilijk vanochtend. Je hebt vier keer op de snoozebutton gedrukt voordat je eindelijk uit bed kwam. Na twee kopjes koffie ben jij nog steeds niet helemaal wakker. Je moest rennen voor de bus en het regende. Door blaadjes op de rails had je trein twintig minuten vertraging en eenmaal op school aangekomen merk je dat je voor de verkeerde toets hebt geleerd. Het is dat je je haar aan het laten groeien bent, maar anders had jij de haren wel uit je kop kunnen trekken. Jup, jij kan wel een dagje wellness en relaxen gebruiken!

Je hebt het hele jaar gezwoegd, maar nu is de kerstvakantie in zicht en kun jij jezelf eindelijk eens trakteren op die welverdiende rust. Was jij er nog niet helemaal van overtuigd dat je toe bent aan een dagje in de spa? Hier 11 tekenen dat je toe bent aan een dagje wellness.

1. Je huid is zo bleek geworden dat de foundation die je dagelijks op je gezicht smeert opeens drie tinten donkerder is dan de kleur van je gezicht.

2. “Voel je je wel lekker, je ziet zo bleek?” is aan jou in de laatste paar dagen al tenminste vijf keer gevraagd en niet alleen door vriendinnen en je moeder. Compleet vreemde mensen maken zich zorgen om jouw gezondheid.

3. Je hebt de laatste tijd geen nieuwe foto’s op je Facebook of Instagram geplaatst omdat je leven bestond uit toetsen en huiswerk en let’s face it, dit soort oersaaie avonden verdienen geen likes.

4. Je haat maandag. Op vrijdag spring je uit de veren, maar op maandag ben je niet bepaald het zonnetje in huis. Je kunt amper je bed uit komen en je denkt de hele dag door terug aan het weekend of aan het volgende weekend.

5. Vier koppen koffie om de ochtend mee door te komen is jouw dagelijkse ritueel. Voor koffie kunnen mensen jou sowieso beter vermijden.

6. Het lijkt alsof de dagen in elkaar overlopen. Iedere dag is hetzelfde. Je staat rond dezelfde tijd op, je ontbijt met hetzelfde havermoutpapje, je stapt op je fiets om naar school te gaan en na je lessen pak je de fiets weer naar huis. Maandag, donderdag, woensdag; ze zijn allemaal hetzelfde.

7. Pizza uit de oven was jouw culinaire hoogtepunt van de afgelopen week. Je bent al in tijden niet meer op vakantie geweest en dit uitstapje naar de Italiaanse keuken voelde als een minireisje naar Rome.

8. Je durft niet meer in de spiegel te kijken, maar zou je dat wel doen dan zou je wallen, statisch piekhaar en een grauwe huid zien.

9. Je wordt om de stomste dingen kwaad. Stoom komt uit je oren wanneer je trein vijf minuten vertraging heeft en als je de vaatwasser moet uitruimen voelt dit als een wereldprobleem.

10. Je ziet Facebookvrienden chillen in het zonnetje in Thailand, maar jij kan je amper nog voorstellen hoe warmte op je huid aanvoelt.

11. Winterdip of middagdip. Het enige wat jij wil is dippen in de hot tub van een wellnessresort.

Kun jij je wel vinden in deze punten? Dan is de Girlscene Box iets voor jou. In deze box vind jij namelijk een voucher van Wellnessresort de Zwaluwhoeve. Bestel de limited edition box en neem je moeder of vriendin mee. Want, met de voucher van de Zwaluwhoeve krijgt de tweede persoon de dagentree gratis! De dagentreeprijs van één persoon is dan nog maar €16,25 en kan je de hele dag genieten van alle sauna- en wellnessfaciliteiten. Kom tot rust in het kruidenbad, zweet je frustraties eruit in de sauna en relax in één van de hot tubs.

Klik hier om de Girlscene Box voor slechts €10 te bestellen
Wees er snel bij, want OP = OP!

Bron, bron, bron