Beauty

10 parfums die je deze zomer wil hebben

Als er iets je complete look afmaakt, dan is het parfum. Spray een beetje op als je een date hebt, gewoon naar je werk gaat, als je je sexy wil voelen, wanneer je uitgaat… Parfum komt altijd van pas. Maar wat zijn de musthave parfums van de laatste tijd? Die zet Girlscene voor je op een rij. En pas op, want je wil ze gegarandeerd hebben!


Dolce & Gabbana The One Essence
Ben je fan van Dolce & Gabbana The One? Dan bevalt The One Essence je waarschijnlijk ook! Dit is namelijk de geconcentreerde versie van de iconische geur. Het parfum zelf ruikt in ieder geval bloemig en een tikkeltje oriëntaals. Luxe ten top.

Topnoten: bergamot, mandarijn, lychee, perzik
Hartnoten: witte bloemen van Madonnalelies
Basisnoten: jasmijn, lelietje-van-dalen

Prijs: €89 (40 ml), €119 (65 ml)

Koop Dolce & Gabbana The One Essence hier.


DKNY Be Desired
Stap in de wereld van New York City met deze heerlijke DKNY parfum. Op de redactie waren we al groot fan, maar deze nieuwe versie is zelfs nóg lekkerder! De nieuwe geur zorgt voor een heerlijke combinatie van weelderige en romige sensuele tonen die worden vermengd met groene bloemen. Als je een fan bent van DKNY’s oude geur (Be Delicious) dan ben je dat zeker ook van de nieuwe versie!

Topnoten: appelsien-olie, zwarte bes, violetblaadjes, bevroren pompelmoes
Hartnoten: cassie absolute, Aziatische jasmijn, Turkse roos
Basisnoten: cederhout, casmeran (soort muskus), amberhout

Prijs: €42 (30 ml), €63 (50 ml), €89 (100 ml)

Koop DKNY Be Desired hier.


Yves Rocher Quelques Notes d’Amour
Heb je een date? Dan is dit het parfum voor jou! Maak kennis met Yves Rocher Quelques Notes d’Amour, een geurtje waar je echt verliefd op kunt worden als je houdt van een zware, bloemige geur. Wedden dat je date dit parfum lekker vindt? Bovendien staat de flacon ook mooi in je kamer.

Topnoten: roze peper, bergamot
Hartnoten: Damascus roos, guaiac hout, patchouli
Basisnoten: cederhout, sandelhout, benzoin

Prijs: €29,90 (50 ml)

Koop Yves Rocher Quelques Notes d’Amour hier.


Dior Poison Girl
Maak kennis met Poison Girl, de nieuwe parel van Dior. De verpakking is vrouwelijk, mysterieus en een tikkeltje sexy zoals je van deze Dior geur kunt verwachten. Des te meer verrast de geur in de flacon. De zoete geur komt je al snel tegemoet, waardoor je spaarzaam met deze eau de parfum om moet gaan. Ideaal voor jonge stoere meiden, maar ook voor vrouwen die van een vleugje zoet houden.

Topnoten: sinaasappel, appel
Hartnoten: Damascus roos, vanille
Basisnoten: tonkaboon, sandelhout

Prijs: €63,50 (30 ml), €95,50 (50 ml), €137 (100 ml)

Koop Dior Poison Girl hier.


Chloé Love Story
Ben je gek op de Chloé parfums? Dan bevalt Love Story je ongetwijfeld. Chloé Love Story ruikt minder sterk dan het origineel, maar dat komt onder andere omdat het een eau de toilette is. Als je houdt van bloemige geuren die niet te overheersend zijn, dan is Love Story iets voor jou.

Topnoten: oranjebloesem
Hartnoten: Oost-Indische kers
Basisnoten: weelderige bloemen

Prijs: €53,33 (30 ml), €74,44 (50 ml)

Koop Chloé Love Story hier.


Le Couvent Des Minimes Cologne Lavande
Serieus, de lavendel cologne van het merk Le Couvent Des Minimes (te koop bij Ici Paris XL) is echt té lekker. Sterker nog, er is niemand op de redactie die het niet lekker vindt ruiken. Bovendien is de cologne ook nog eens betaalbaar, aangezien je maar liefst 100 ml krijgt.

Topnoten: lavendel, bergamot
Hartnoten: mandarijn
Basisnoten: ceder

Prijs: €25 (100 ml). 


Marc Jacobs Daisy Blush
Marc Jacobs parfums zijn al heel lekker, maar wacht maar tot je Daisy Blush hebt geroken. Dit nieuwe parfum ligt sinds februari in de winkels en is een wat zwaardere variant op de andere Daisy geuren. En zoals je gewend bent komt ook Daisy Blush in dezelfde schattige verpakking.

Topnoten: waterlelie, peer, bergamot
Hartnoten: kamperfoelie, lelietje-van-dalen, mimosa
Basisnoten: musk, houtachtige noten 

Prijs: €72,22 (50 ml)

Koop Marc Jacobs Daisy Blush hier.


Paco Rabanne Olympéa Aqua
Hoe decadent ziet deze Paco Rabanne parfum eruit?! Het past helemaal bij de look and feel van het parfum, aangezien het geïnspireerd is op een godin. Als je houdt van vanille in parfums is dit zeker een geur voor jou. Houd er rekening mee dat het een zware geur is, ondanks dat het een eau de toilette is.

Topnoten: vanille, ambergris, kasjmierhout
Hartnoten: gemberbloem, oranjebloesem
Basisnoten: bergamot 

Prijs: €70,10 (50 ml), €90,15 (80 ml)

Koop Paco Rabanne Olympéa Aqua hier.


POM​
POM, het merk van de leuke sjaals, heeft nu een eigen geur uitgebracht! De eau de parfum heeft verder geen naam, maar dat doet niet af van de geur. Dit parfum ruikt fris en heeft verder een warme basis. Ook leuk: bij aankoop van het parfum in een ICI Paris XL filiaal krijg je een POM sjaal cadeau.

Topnoten: lelie, oranjebloesem
Hartnoten: citrus bergamot, bamboe
Basisnoten: amber, vanille, sandelhout

Prijs: €49,95 (50 ml)


Dior Miss Dior
Wie van frisse, jonge geuren houdt moet zeker eens Miss Dior testen! De geur is namelijk precies wat je verwacht als je de flacon ziet: fruitig, meisjesachtig en elegant. Echt een aanrader voor iedereen die van parfums houdt die niet te heftig zijn, aangezien deze variant een body mist (en dus minder zwaar) is.

Topnoten: Italiaanse mandarijn
Hartnoten: Damascus roos
Basisnoten: patchouli, musk

Prijs: €50,50 (100 ml) 

Koop Dior Miss Dior hier.

Wat is jouw favoriete parfum? 

Must reads 👀