News

Goedkoop weekendje weg binnen Europa

Wegens groot succes van afgelopen zomer is de verrassingscitytrip van I Want That Musthave terug van weggeweest! Ga jij kerstshoppen in Londen, flaneren over La Rambla in Barcelona of cultuur snuiven in Rome? Lees snel verder hoe jij een voordelig weekendje weg kan…

Eerder dit jaar heeft Girlscene’s modezusje I Want That Musthave een te gekke actie gehad, waarbij je bij aankoop van een eco-friendly canvas tas een citytrip cadeau kreeg! De canvas tassen vlogen als warme broodjes over de toonbank. Logisch, want wie wil er nu niet een weekendje weg?!

Kerstshoppen in Londen, feesten in Ibiza of de ultieme toerist uithangen in Rome; dit is jouw kans! De verrassingstrip via I Want That Musthave houdt in dat je naar een secret Europese stad gaat, inclusief heen- en terugvlucht en twee hotelovernachtingen. Koop nu voor €24,95 deze Christmas Edition I Want That Musthave customized canvas tas voor een SuperCityTrip voucher t.w.v. €279. Voor jou is het een gratis weekend weg! Degene die met je mee op reis gaan profiteren van een flinke korting.

What’s in the bag?

– Een SuperCityTrip bon voor een verrassingsstedentrip voor 2 personen, inclusief twee overnachtingen in een 3-sterrenhotel en inclusief heen- en terugvlucht

– Tegoedbon van I Want That Musthave t.w.v. €10

– Travel box vol met vouchers t.w.v. €350

– En voor de Earlybirds: een extra cadeautje bij de eerste 500 tasjes!

Na het boeken van je citytrip met de bon krijg je binnen 7 dagen de bestemming binnen Europa te horen… Super spannend! Waar wacht je nog? Koop de canvas tas en boek je trip! 

Waar wil je dat jouw canvas tas je naartoe brengt?