News

Gossip Girl(scene) week 46

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Justin Bieber voelt zich depressief, Kim Kardashian vliegt naar Parijs om haar favoriete toetje te eten, zo lang gaat de break van One Direction duren en heeft Selena Gomez een nieuwe vlam? 

Justin Bieber's nieuwe album Purpose is deze week uitgekomen en het heeft de verwachtingen helemaal waargemaakt. Het album gaat als warme broodjes over de toonbank! De zanger is hier natuurlijk enorm blij mee, maar ondanks dat zit hij niet helemaal lekker in zijn vel. Justin voelt zich depressief. "Je zit in je hotelkamer en overal zijn fans, paparazzi volgen je overal en het wordt intens", geeft de popster toe in een interview met NME. "Als je nergens heen kan of met iemand dingen kan doen, raak je depressief. Ik gun dit niemand." Justin is eenzaam en leeft geïsoleerd. De ergste tijd is gelukkig achter de rug, maar Justin is niet vergeten hoe moeilijk hij het had toen mensen hem uitkotsten na zijn stomme acties (lees: in aanraking komen met politie). "Ik hoop dat fans niet vergeten dat ik ook gewoon een mens ben", besluit Justin. 

Are they or aren't they…? Er werd deze week veel geroddeld over het liefdesleven van Selena Gomez. De zangeres zou haar oog hebben laten vallen op Samuel Krost. De twee hebben elkaar leren kennen door gemeenschappelijke vriendin Gigi Hadid. Selena en Samuel (klinkt best leuk bij elkaar, toch?) zijn intiem gespot bij restaurant Cipriani, dus ging iedereen ervan uit dat ze een item zijn. Maar volgens andere berichten is Selena single & happy to mingle. Hmmm. We zijn in de war. De tijd zal het leren! 

Het is geen verrassing dat Kim Kardashian honderd keer zoveel (minstens!) geld op haar bankrekening heeft staan en dat ze vrijwel alleen maar dingen doet en draagt die voor ons ontbetaalbaar zijn, maar wat ze nu heeft gedaan is wel héél decadent. Zelfs voor Kim's doen. Miss Kardashian is dol op de cheesecake van hotel Costes. Aangezien de realityster bijna gaat bevallen, wilde ze het taartje nog een keer eten voordat het te laat was. Niks mis mee, toch? Er is alleen een probleempje. Hotel Costes is gevestigd in Parijs. Nou ja, dat is geen probleem voor Kim, want zij stapt hiervoor gewoon in haar privévliegtuig. Toen ze was aangekomen bleek dat de cheesecake was uitverkocht. "Gelukkig hebben ze speciaal voor mij alsnog de cake gebakken. Dat maakte mijn dag", vertelt Kim. Wat is het toch lastig om een Kardashian te zijn! 

Het is overigens ook helemaal niet verkeerd om een Jenner te zijn. De jongste Jenner telg heeft een car tour op haar app The Kylie Jenner gegeven. De realityster heeft haar droomauto -een Rolls Royce- op achttienjarige leeftijd al bemachtigd. En dit is niet de enige luxe auto die ze in haar bezit heeft. Just the life of an 18 year old…

One Direction's grote break is in zicht… Weeeh, we worden er nu al verdrietig van. Een grote break gaat het zeker worden, want Liam Payne heeft onthuld dat de pauze twee jaar gaat duren. De pauze gaat komende maart in, dan moeten we de heren twee jaar lang missen. Oh oh…. 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBron, Bron
Beeld: Instagram

Must reads 👀