News

Wist je dat Miley Cyrus een tweelingzus heeft?

Oké, geen echte tweelingzus, maar wel een meisje dat als twee druppels water op haar lijkt. Mardee Shackleford lijkt zoveel op de zangeres dat ze meerdere keren is belaagd door Miley's fans. De Instagram feed van de 21-jarige blondine staat vol met foto's die we bijna niet kunnen onderscheiden van de echte Miley. Zelfs Billy Ray Cyrus -de vader van Miley- kon de twee niet uit elkaar houden! Zien we dubbel? 

Mardee, een Californian girl, werd voor het eerst vergeleken met Miley toen ze veertien jaar was. Toen ze op haar zeventiende naar de kapper ging en zich een pixie haircut liet aanmeten, viel de gelijkenis al helemaal niet meer te ontkennen! Op haar bijbaantje werd ze om de haverklap aangesproken als Miley. Tja, dat gezicht én dat kapsel? Wij kunnen Mardee en Miley ook niet uit elkaar houden! 

Op haar twintigste verjaardag werd de gelijkenis al helemaal bevestigd. De lookalike ging naar het concert van Miley en toen liep ze Billy Ray Cyrus -aka de vader- tegen het lijf. Miley's vader kon zijn ogen niet geloven… Hoe kan er een meisje zijn dat zoveel op zijn dochter lijkt? Mardee en Billy Ray maakten een selfie. Net vader en dochter ;-). 

 

 

 

 

 

Hoewel Mardee hetzelfde kapsel en dezelfde kledingstijl heeft, claimt ze dat ze niet probeert om de zangeres na te doen. "We hebben ongeveer dezelfde leeftijd en we wonen in dezelfde staat, dus ik denk dat het logisch is dat we een soortgelijke smaak hebben". Mardee verdient zelfs geld met haar looks, ze won $2500 tijdens een lookalike wedstrijd.

Mardee's grote droom is dat Miley haar spot tijdens een concert. Laten we het hopen voor haar!

Zou jij Mardee en Miley ook niet uit elkaar kunnen houden? Denk jij dat Mardee de zangeres nadoet of niet? 

Bron

Must reads 👀