Lifestyle

Het perfecte cadeau voor hem

Het is weer de tijd van het jaar die in het teken staat van gezelligheid, met zijn allen bij de (iPad-)openhaard, lekkers, themaliedjes en… cadeaus! Dat laatste kan heel leuk zijn, behalve als je voor de zoveelste keer krijgt te horen: “Ik weet niet wat ik wil”. Hier op de redactie kennen we de struggles, vooral als het aankomt op een cadeau voor hem. Daarom hebben we leuke cadeautips op een rij gezet om jullie te inspireren. Succes gegarandeerd!

Om het jou iets makkelijker te maken, staan hieronder categorieën voor een perfect cadeau voor hem. Wil je dit jaar eens een gek kerstcadeau geven of juist een spannend kerstcadeau? Onderstaande cadeautips brengen je misschien op ideeën of misschien staat het perfecte cadeau voor hem er zelfs tussen. Vergeet niet dat een originele manier om het kerstcadeau in te pakken al de helft van je cadeau voor hem is. 

Cadeau voor hem 1: Gadgets

Je kunt tegenwoordig bijna niet om gadgets heen en je zult je vriend niet snel blijer maken dan met een nieuw speeltje. Is hij fanatiek hardloper? Geef hem een sporthorloge als kerstcadeau zodat hij zijn prestaties beter kan bijhouden. Of misschien luistert hij vaak muziek via zijn telefoon, maar vind je de kwaliteit matig. Dan is een luidspreker een goed idee. Via bijvoorbeeld Tweakers.net kun je per prijscategorie zoeken en vind je de beste prijs/kwaliteitverhouding. Een goede gadget hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Andere cadeaus voor hem, kunnen zijn, een powerbank-oplader, GoPro, handig telefoonhoesje, smartwatch of een sleutelvinder. Deze kun je allemaal in verschillende prijscategorieën verkrijgen, dus je kunt zelf bepalen hoeveel je aan het cadeau voor hem uit wilt geven.

On ear koptelefoon voor €24,99

Sporthorloge voor €39,95

Drijvende Go Pro Pole voor €41,95

Cadeau voor hem 2: Doe gek

Soms heb je helemaal geen zin om iets nuttigs te geven, of vind je het leuk om naast je functionele cadeau voor hem nog iets geks te geven. Wat dacht je van een beanie met een gebreide baard eraan vast? Super grappig, vooral voor jou om naar te kijken. Als het een reisfanaat is, kun je een scratch wereldbol cadeau geven. Bij elke keer dat hij een nieuw land bezoekt kun je het land openkrassen. Niet functioneel, maar wel super leuk. Je kunt ook denken aan enorme (lelijke) sloffen voor als hij bij jou thuis is, dat is pas een perfect cadeau voor hem. 

Kras wereldkaart voor €22,95

Loungewear onesie voor €44,12

Reindeer slippers voor €20,59

Cadeau voor hem 3: Iets spannends

Het is natuurlijk leuk om het zoveelste cadeau voor hem te kopen, maar waarom niet iets geven waar jullie allebei plezier van hebben? Je kunt hem een kerstsetje geven. Ga dan wel voor de sexy variant en niet voor het rood witte ‘kerstvrouw’-setje (die valt meer onder de noemer gek). Aan de standaard dobbelstenen, truth-or-dare kaarten of snoepondergoed had je waarschijnlijk al gedacht bij het lezen van de kop. Had je ook gedacht aan een spannend speeltje om eens uit te proberen in de slaapkamer? Niets geks aan en reuze spannend, maar kleine tip: misschien is het een goed idee om deze niet door Sinterklaas te laten bezorgen of onder de boom te leggen. Het is natuurlijk wel een cadeau voor hem en niet voor iemand anders. 😉

Risky body voor €36,77

Truth or Dare spel voor €14,99

Cadeau voor hem 4: Uitstapjes

Is hij meer iemand die houdt van ervaringen in plaats van materiële kerstcadeaus? Geef hem dan een dag cadeau die hij nooit meer vergeet. Als hij het hele seizoen heeft gevolgd van de Formule 1, is een dag of een uur in een speciale auto het ideale cadeau voor hem. Je kunt ook iets geven als bowlen, een stadiontour door zijn favoriete club, skateboardles, een kijkje achter de schermen bij Schiphol of iets anders geks wat je samen kunt doen. Misschien is het leuk om hem allebei de kaartjes te geven, zodat hij ook met een vriend kan gaan. Succes gegarandeerd, aka het perfecte cadeau voor hem! Een dagje net over de grens is vanuit ons kleine Nederland ook goed te doen. Treinkaartjes kun je vaak goedkoper scoren tijdens acties bij bijvoorbeeld Kruidvat of Blokker. Als je nu nog niet genoeg cadeautips hebt, kun je ook nog kaartjes kopen voor een van zijn lievelingsfestivals, een avondje uit of een concert van zijn favoriete artiest.

Cadeau voor hem 5: Uiterlijk

Vindt hij die ene trui net iets te duur of denk je dat het horloge wat jij gezien hebt, hem heel goed zal staan? Koop dan het cadeau voor hem. Dit zijn producten die hij meestal niet snel voor zichzelf zal kopen, maar hij wel veel plezier van heeft. Je hoeft natuurlijk geen nieuw horloge te kopen als het exemplaar dat hij heeft nog mooi is. Een nieuw bandje is ook een goed cadeau voor hem. Zelfde mooie horloge, maar wel net even anders. Er zijn verschillende grootte bandjes, dus het is handig om te weten welke je nodig hebt. Andere cadeautips zijn handschoenen, sjaal, armband, luchtje, ring of kledingstukken.

Sjaal voor €26,47

Plaited bracelet voor €11,03

Weet jij al wat het ideale cadeau voor hem is?  

bron, bron, bron

Must reads 👀