News

Jennifer Lawrence valt dramatisch hard op de rode loper

Oh, oh… Arme Jennifer Lawrence! Ze loopt de ene na de andere rode loper op en af om de film Hunger Games te promoten en het is – compleet in J.Law stijl – slechts een kwestie van tijd voordat er weer iets zou gebeuren. And yes, she did it again. Jennifer is namelijk keihard onderuit gegaan en het ergste is misschien nog wel dat deze gênante toestand is vastgelegd op video.

Dit keer was Jennifer Lawrence samen met haar Hunger Games-collega’s in Madrid voor de promotie van hun laatste film. Toegegeven, Jennifer zou Jennifer niet zijn als ze niet iets zou uitspoken. Ze mag dan wel een grappenmaker zijn, deze super harde val had ze waarschijnlijk niet helemaal zien aankomen… De val is zo dramatisch dat ze daarna niet meer overeind kan komen en het allemaal een beetje ongemakkelijk wordt.

Zie hieronder de beelden van de harde val:

Ai, krijg je het niet heel erg te doen met Jennifer als je zulke beelden ziet? Wij kunnen ons niet eens voorstellen hoe ze zich zou voelen! Zou ze door de grond zakken van schaamte? Of gaat ze lachend door zoals ze normaal doet? Heeft ze pijn? Ze komt al niet vooruit en zelfs met vier mensen aan haar zijde lukt het niet om rechtop te staan. Arme Jen! 

Wat vind jij van Jennifer Lawrence’s val? Hoe zou jij met de situatie omgaan als je haar was?

Bron