Lifestyle

11 vloggers die je zeker moet volgen op Snapchat

Omdat het artikel over celebrities die je moet volgen op Snapchat zo goed in de smaak viel bij veel lezeressen komt Girlscene nu met een nieuwe editie! Dit keer gaat het om vloggers (bekende YouTubers) die veel gebruik maken van Snapchat en ook nog eens leuk zijn om te volgen. Ben je benieuwd welke 11 vloggers Girlscene's favorieten zijn? Lees dan snel verder.

Zoe Sugg

Snapchatnaam: OfficialZoella
Wat je kunt verwachten: Ben je gek op de pug van Zoella? Dan moet je haar zeker volgen op Snapchat! Verder zie je onder andere haar vriendje Alfie en gekke selfies.

Alfie Deyes

Snapchatnaam: ItsAlfieDeyes
Wat je kunt verwachten: Als je Zoella volgt, dan moet je stiekem ook Alfie volgen voor nog meer Snaps van hun hondje Nala. 😉 Enne, verwacht ook heel veel selfies van Alfie zelf.

Troye Sivan

Snapchatnaam: TroyeSivan
Wat je kunt verwachten: Van Troye's nieuwe muziek tot behind the scenes Snaps… De vraag is eerder wat je niet kunt verwachten als je Troye op Snapchat volgt.

Ingrid Nilsen

Snapchatnaam: Ingrid.Nilsen
Wat je kunt verwachten: Ingrid verveelt eigenlijk nooit op Snapchat. De ene dag is ze aan het reizen en de andere dag zie je hoe haar lokken worden afgeknipt bij de kapper. Ingrid is altijd iets aan het doen! En via Snapchat blijf je altijd op de hoogte wanneer er een nieuwe video online staat. 

Marcus Butler

Snapchatnaam: TheMarcusButler
Wat je kunt verwachten: Selfies, selfies en eh… selfies. Zoals iedereen op Snapchat! Maar volg Marcus ook als je af en toe zijn vriendin Niomi voorbij wil zien komen of als je benieuwd bent wat hij de hele dag doet. Van sporten tot filmen met zijn vrienden die ook YouTubers zijn.

Tyler Oakley

Snapchatnaam: SnapTylerOakley
Wat je kunt verwachten: Tyler Oakley deelt veel via Snapchat. Van zijn avonturen in het vliegtuig tot wanneer er weer een nieuwe video uitkomt op zijn kanaal. En wist je dat hij zelfs van een potje Kolonisten van Catan houdt? 😉

Tanya Burr

Snapchatnaam: TanyaBurrBearr
Wat je kunt verwachten: Tanya weet je altijd te verrassen. Zo ontstond er een keer ophef omdat ze een pikant kiekje in badpak op Snapchat plaatste, maar meestal gaat het er netter aan toe. Op Snapchat laat Tanya in ieder geval heel veel zien en dat alleen al is leuk genoeg om haar te volgen. Ben je gek op tekkels? Dan moet je Tanya al helemaal volgen.

Jack Harries

Snapchatnaam: JackHarries
Wat je kunt verwachten: Jack zelf zegt dat hij Snapchat gebruikt 'om verhalen te delen'. Tja, wij worden al blij van z'n selfies, dus als dat een verhaal delen is zijn we ook gelukkig. 😉

Amelia Liana

Snapchatnaam: Amelia.Liana
Wat je kunt verwachten: Amelia is gek op Snapchat! Ze deelt graag haar outfit, maar ook als je geïnteresseerd bent in haar vrijgezelle neef ben je bij haar aan het goede adres. Verder showt ze op Snapchat sneak peeks van haar nieuwe video's.

Jim Chapman

Snapchatnaam: JimChapman
Wat je kunt verwachten: Als iemand ervan houdt om creatief te zijn op Snapchat, dan is het Jim wel. Hij tovert zichzelf graag om tot Disney prinses en anders maakt hij wel een piraat van zichzelf. PS: hij is niet bang voor een onderkin selfie.

Bethany Mota

Snapchatnaam: TheBethNoel
Wat je kunt verwachten: Wie al langer fan is van Bethany, volgt haar vast ook wel op Snapchat! Hier plaatst ze mooie en minder mooie selfies, video's waarin ze playbackt en meer grappige dingen.

Welke vloggers volg jij op Snapchat?