News

Taylor Swift heeft een dubbelganger… en het is een man

We weten best veel over Taylor Swift -wat haar geluksgetal is, wie haar vrienden zijn, met wie ze het bed deelt- maar er zijn ook nog genoeg dingen die we niet weten van de zangeres. Zo kwamen we erachter dat Taylor een dubbelganger heeft rondlopen. En het is een man! Helaas is de dubbelganger van Taylor allesbehalve blij met de zangeres… 

Taylor Swift is niet de enige Taylor Swift ter wereld. Er is een man die dezelfde naam draagt en daar is hij totaal niet blij mee. Je wilt absoluut niet dezelfde naam hebben als één van de grootste popartiesten ter wereld! De 30-jarige Taylor woont in Seattle en vindt dat zijn naam vervloekt is door de zangeres. "Eerst had ik er niet zoveel last van, maar sinds ze zo populair is geworden is het uitgedraaid op een nachtmerrie", biecht Taylor op tijdens een radio-interview met KOMO 4.

"Bij Starbucks vragen ze naar je naam. Wanneer je 'Taylor' zegt dan krijg je al gauw de reactie: 'Oh, wat zou het grappig zijn als je achternaam Swift was?' en dan laat ik mijn pinpas zien", vertelt hij. Maar dit is zeker niet het grootste ongemak dat hij ervaart. Taylor ontvangt dagelijks bergen fanmail die helemaal niet voor hem bestemd is. Hij heeft zijn emailadres (taylorswift@gmail.com) al moeten veranderen. Het heeft ook gevolgen voor zijn carrière. Taylor is fotograaf, maar doordat de zangeres het internet domineert, is zijn website nergens te vinden op Google. 

Je wilt Taylor Swift misschien zijn, maar je wilt niet Taylor Swift heten.

Wat vind jij van dit verhaal? Vind je het zielig voor Taylor of zou je het wel cool vinden om dezelfde naam als een popster te dragen? 

Bron beeld en tekst

Must reads 👀