News

Gossip Girl(scene) week 45

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Justin Bieber doet een schokkende uitspraak over zijn bekendheid, Miley Cyrus heeft een nieuw huisdier, Rebel Wilson wilde niet op het podium met Kendall en Kylie Jenner, Ariana Grande krijgt een telefoon naar haar hoofd gesmeten en dit celebritykoppel is uit elkaar.

De hele wereld heeft kunnen aanschouwen hoe Justin Bieber het foute pad op ging. Elke puber heeft wel een moeilijke periode, maar het leven van de zanger ligt onder een vergrootglas. Wat niemand weet, is dat het in die tijd écht slecht ging met Justin. In een interview met Billboard vertelt hij dat hij de roem hem bijna kapot liet maken. "Ik had het gevoel dat mensen constant een mening over mij hadden. Maar ik kwam er levend uit. Ik kwam er doorheen. Maar het scheelde niets, of ik had roem me laten vernietigen". Ook geeft Biebster toe dat hij het niemand zou aanraden om kindster te worden: "Het is het moeilijkste in deze wereld. Ik wil ook echt dat mensen aardiger worden tegen jonge beroemdheden." Wow, we hadden geen idee dat Justin zo over zijn celebritystatus denkt!

Miley Cyrus is gek op dieren -dat is geen verrassing als je haar op Instagram volgt- en heeft er deze week een nieuwe viervoeter bij! De zangeres heeft een witte pitbull geadopteerd. De naam van het beestje is Milky. Het mag duidelijk zijn dat Miley gek is op haar nieuwe maatje, haar hele feed staat vol met foto's van Milky. Heel begrijpelijk, wij kunnen het ook niet helpen om schattige kiekjes van ons huisdier te delen ;-).


Als er een familie veel lovers & haters heeft, dan zijn het de Kardashians wel. You love them or you hate them. Dat geldt ook voor celebrities. Rebel Wilson heeft in een radio-interview toegegeven dat ze niet met Kendall en Kylie Jenner op het podium wilde staan. "Ik werd gevraagd om samen met Kendall en Kylie een award uit te reiken tijdens de VMA's, maar ik zei 'nee, ik doe het liever zelf''', vertelt Rebel. De actrice legt uit dat ze geen hekel aan de zusjes heeft op persoonlijk niveau, ze is het alleen niet eens met hun levensstijl: "Overal waar zij voor staan, gaat tegen mijn principes in". Rebel heeft ook niet veel goede woorden over voor Kim. Volgens de actrice staat Kim niet bekend om haar talenten, maar heeft ze succes gekregen door haar sekstape. "Ik heb keihard moeten werken om te komen waar ik nu ben", aldus Rebel.

Als celebrity kom je weleens in gevaarlijke situaties. Ariana Grande was aan het optreden toen er ineens een telefoon naar haar hoofd werd gesmeten. De zangeres schrok hiervan en keek verbaasd om zich heen. Ze stopte even met zingen en vroeg het publiek: "Heeft iemand een telefoon op het podium gegooid?" Ze maakte duidelijk dat ze hier niet van gediend is: "Dat is zo gevaarlijk, wat als je scherm was gebarsten?" De boosdoener bekende schuld en vervolgens gaf Ariana haar telefoon terug, maar wél met waarschuwing: "Is dit van jou? Wees voorzichtig. Hier, pak je telefoon". Dat liep gelukkig goed af!

Helaas… een celebritykoppel heeft het niet gered. Gigi Hadid en Joe Jonas zijn na een paar maanden uit elkaar gegaan. Volgens insiders hebben ze er een punt achter gezet omdat ze het te druk hebben voor een relatie. "Het is geen dramatische break-up, ze zijn goed uit elkaar gegaan", aldus een bron. Tja, Gigi zal het inderdaad wel druk krijgen met de Victoria's Secret gekte in het vooruitzicht.

Bedankt voor de tip, Chiara! Heb jij ook een gouden tip? Mail je tip naar danique@girlscene.nl o.v.v. gouden tip en maak kans op een leuke goodiebag.

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBron
Beeld: Instagram