Lifestyle

Bewezen: Er is een reden dat je single bent

​'Waarom heb je nog geen vriendje?' Deze dodelijke zin krijg je vaak naar je hoofd geworpen als je single bent. Happy single of niet, het is moeilijk om je niét af te vragen waarom je niet aan de man bent. Voordat je de reden bij jezelf zoekt ('Ik ben niet leuk genoeg!'), heeft een onderzoek een heel goede verklaring gegeven waarom jij nog single bent. Phew! 

Vergeleken met tientallen jaren geleden, zijn er nu meer singles dan ooit. Misschien ligt het aan de verandering van de cultuur -toen was het tenslotte normaler om huisje, boompje, beestje te hebben als je begin twintig bent- maar een onderzoek heeft een andere goede reden gegeven waarom zoveel mensen tegenwoordig single zijn. 

Dat jij nog single bent is de schuld van het broeikaseffect! Een onderzoek van de Tulane University, University of Central Floria en University of California, Santa Barbara hebben een link gevonden tussen de temperatuur en het aantal geboortes. Ze hebben het aantal geboortes van nu vergeleken met de afgelopen 80 jaar. Het wordt steeds warmer en er worden steeds minder baby's geboren. 

Dit kan maar één ding betekenen: warm weer = minder seks. 

Vind jij dit een goede of geruststellende reden? 😉

Bron
Beeld: thinkstockphotos