News

Wat deze vader met de naaktfoto van zijn dochter doet kan écht niet

Ondertussen weten we dat het versturen van naaktfoto’s bijna altijd mis gaat. Een meisje uit Amerika heeft dit weer eens bewezen. Op een uhhh… aparte manier wilt zij graag aan iedereen op Snapchat haar nieuwe sjaal laten zien. Wat ze van tevoren niet dacht, was dat uitgerekend haar vader deze foto zou zien. En ze dacht al helemaal niet dat haar vader de foto zou delen op Facebook…

Het sturen van naaktfoto’s gaat vaak mis, onze tip is dan ook om het vooral niet te doen. Je wilt namelijk geen tweede Kim Kardashian worden ;-). Ouders kunnen dit ook niet vaak genoeg benadrukken tegen hun kinderen. Deze vader heeft het ongetwijfeld ook tegen zijn dochter gezegd, maar het mocht niet baten. Dit meisje besluit via Snapchat een foto te sturen van haar nieuwe sjaal op een wel heel sexy manier.

Wanneer haar vader hierachter komt wilt hij zijn dochter een lesje leren, dit doet hij op een wel heel aparte manier… Hij besloot haar geen straf te geven, maar haar foto te delen op Facebook! WTF?! Daarnaast noemt hij zijn dochter in het Facebookbericht een slet.

Als je dacht dat het verhaal niet veel gekker kon worden dan heb je het mis. Wat blijkt is dat het de broer van het meisje was die een screenshot gemaakt heeft en het aan zijn vader heeft laten zien. Wij vragen ons heel hard af waarom je een naaktfoto naar je broer zou sturen én waarom je broer dit zou doen…?

Wat vind jij van dit verhaal?

Bron, bron

Beeld: Dudecomedy