News

Er is weer een nieuwe emoji update!

Afgelopen week konden we onze emoji collectie uitbreiden met onder andere de eenhoorn- en taco emoji, nu hebben we weer goed emoji nieuws! Emoji zijn tegenwoordig een deel geworden van ons leven, want waar zouden we zijn zonder de bloos- of poep emoji? Toch vond beautymerk Dove dat er nog niet genoeg keus was, daarom komt Dove nu met een speciale lijn emoji voor de krullenbollen onder ons! 

Dove deed onderzoek naar het emoji-gebruik onder 1500 Amerikaanse vrouwen. In het onderzoek kwam naar voren dat 82% van de vrouwen graag emoji zou willen zien met krullen. Gek genoeg zijn er op dit moment nul (!) emoji met krullen te vinden in het toetsenbord op onze telefoon. Daarnaast gaf slechts 9% van de vrouwen aan dat er genoeg emoji waren om alle vrouwen op de wereld te representeren. Gelukkig geldt dit niet meer voor lang, want Dove komt nu met een lijn speciale emoji mét krullen. Met deze campagne wilt Dove ervoor zorgen dat alle vrouwen een gelijkwaardig gevoel krijgen.

De emoji vallen onder de Love Your Curls campagne en bestaat uit 27 unieke emoji met krullen. Daarnaast kan er ook nog worden gekozen uit verschillende haar- en huidskleuren. Ook zijn er nog zeven geanimeerde gifjes. Yes!


Het toetsenbord is gratis te dowloaden voor iOS en Andriod. Nog een grappig feitje: elke tweet met #LoveYourCurls in het bericht krijgt automatisch een emoji met krullen!

Daarnaast maakte Dove deze lieve video waarmee de hele campagne begon. Bekijk de video hieronder.

Ben jij blij dat er emoji met krullen zijn? Of vind je het overdreven?

Bron, bron