News

Het officiële Hunger Games pretpark is dichterbij dan je denkt

Als de Girlscene redactie ergens naar uitkijkt deze maand, dan is het wel naar de nieuwe Hunger Games film. The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 draait bijna in de bioscoop – we kunnen niet wachten! – maar wist je dat er nog meer héél leuk Hunger Games nieuws is? Er komt namelijk een officieel Hunger Games pretpark en het is dichterbij dan je denkt!

Dit is nieuws waar je hart sneller van gaat kloppen: er komt een officieel Hunger Games pretpark! Het pretpark draait – duh… – volledig om The Hunger Games en alleen dat klinkt al geweldig. Maanden geleden is namelijk onthuld dat er een echt Hunger Games pretpark komt en het is dichterbij dan je denkt. Waar dan? In 2016 opent dit speciale pretpark namelijk in Dubai. Woehoe!

Dubai Parks en Resorts opent het Hunger Games pretpark dus volgend jaar en je kunt daar onder andere attracties uit de film verwachten. Maar dat is niet alles, want in de Verenigde Staten opent er ook een park. In Atlanta om precies te zijn. Dubbel goed nieuws! Hoe leuk is dat? Het beste is dat er op de locatie in Atlanta veel scènes zijn geschoten voor The Hunger Games, dus eigenlijk loop je op de stenen waar Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson en Liam Hemsworth ook hebben gelopen… Helaas open dat Hunger Games pretpark pas in 2019, maar we kunnen je wel alvast vertellen hoe het park in Dubai eruitziet en wat je er allemaal vindt.

In het Hunger Games pretparki is namelijk District 12 nagemaakt en iedere Hunger Games fan weet natuurlijk wat dat betekent: hier is Katniss Everdeen opgegroeid. Maar niet alleen dat, Peeta's bakkerij kun je in real life bekijken én er komt een achtbaan die sprekend lijkt op de snelle trein uit de films. Heel Capitol dus. Hieronder zie je de allereerste afbeelding van het park:

Retourtje Dubai doen volgend jaar?

Op een schaal van 1 tot 10: hoe graag wil jij naar het Hunger Games pretpark?

Bron, bron en bron

Must reads 👀