News

Gossip Girl(scene) week 44

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Selena Gomez gaat in een nieuwe serie spelen, Liam Hemsworth spreekt met liefde over Miley Cyrus, dit topmodel is de nieuwe Victoria's Secret Angel en een heftige week voor de heren van One Direction.

We hebben het maar druk met The Vampire Diaries en Grey's Anatomy, maar daar kan best nog een serie bij. Vooral als we zeggen dat het een serie met Selena Gomez is, of niet? 😉 De zangeres pakt haar acteercarrière weer op en gaat in een Netflix serie spelen! De nieuwe serie zal 13 afleveringen krijgen en is gebaseerd op het boek 13 Reasons Why van Jay Asher. Het boek gaat over een middelbare scholier die zelfmoord pleegt en via een casetteband uitlegt aan een jongen waarom ze een einde aan haar leven heeft gemaakt. Het is nog niet duidelijk wanneer de serie uitkomt, maar houd je weekenden maar vast vrij ;-).

Watch on YouTube

Surprise! Ariana Grande was in een gulle bui en trakteerde ons vervroegd op haar nieuwe single én videoclip! 'Focus' zou een uur later uitkomen, maar de zangeres besloot om ons niet langer in spanning te houden. Het nieuwe nummer stelt ons zeker niet teleur, hij staat bij ons op repeat!

Doutzen Kroes en Karlie Kloss zijn dan geen Victoria's Secret Angels meer, maar gelukkig komt er altijd nieuw talent voor terug. Niemand minder dan Gigi Hadid zal tijdens de grote show in november met de beroemde vleugels over de catwalk paraderen. Gigi's grote droom gaat in vervulling, als klein meisje droomde ze er al van om een Angel te zijn. Het moment dat het topmodel te horen kreeg dat ze bij de Angels hoort is vastgelegd en op social media geplaatst. Wij kunnen Gigi's geluk gewoon voélen!

Het is alweer 2,5 jaar geleden dat Liam Hemsworth en Miley Cyrus hun verloving verbraken, maar de acteur denkt er nog steeds met liefde aan terug. "Je wordt verliefd op wie je verliefd wordt. Je kan het niet kiezen. Ik bedoel, we waren vijf jaar samen en ik denk niet dat deze gevoelens ooit veranderen. En dat is positief, want hieruit blijkt dat de liefde echt was. Het was geen fling. Het is een belangrijk deel uit mijn leven en dat zal het altijd blijven", zegt Liam in een interview met Men's Fitness. Dat Miley flink is veranderd sinds de verloving is verbroken, verbaast hem niks: "Ze heeft een vrije geeft. Ze is een jonge meid die doet waar ze zin in heeft". Awww! Hierdoor hopen we stiekem dat ze ooit nog bij elkaar komen…

Vorige week schreven we dat Khloé Kardashian en Lamar Odom hun huwelijk weer een kans geven, maar volgens de laatste geruchten is daar niks van waar. Goede vrienden van Khloé zeggen dat ze nog steeds samen is met James Harden. De realityster vloog deze week speciaal over om zijn basketbalwedstrijd te kunnen bekijken. "Khloé en James zijn nooit uit elkaar gegaan. Hij is heel begripvol en weet dat Khloé's liefde voor Lamar dieper is dan veel mensen zullen begrijpen", aldus een insider.

Het gaat allemaal niet even lekker met de heren van One Direction. Liam Payne's relatie met Sophia Smith is deze week op de klippen gelopen. Volgens insiders is hij er kapot van. Ook Louis Tomlinson heeft een heftige week achter de rug. De zanger is om 4.00 uur 's nachts uit zijn hotel in Newcastle gezet. Louis zou zijn hotelkamer overhoop hebben gehaald nadat hij naar een studentenfeest was geweest. Aiiii, we hopen dat het snel beter gaat met de jongens!

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBronBron
Beeld: Instagram

Must reads 👀