News

Gaat het wel goed met Justin Bieber?

We weten allemaal dat het een tijdje niet zo lekker ging met Justin Bieber. De zanger werd meerdere keren opgepakt en moest zelfs voor de rechter verschijnen. De superster heeft de draad gelukkig weer opgepakt. Zijn nieuwe singles 'Sorry' en 'What Do You Mean' hebben de hitlijsten veroverd en zijn nieuwe album verschijnt over twee weken (13 november, noteer!). Maar deze week zijn er twee dingen gebeurd waardoor we ons afvragen of het wel écht goed gaat met Justin…

Geen paniek, Justin is niet wéér opgepakt. Maar de zanger is deze week wel twee keer boos weggelopen. De eerste keer was tijdens een radio-interview. Door het gebrekkige Engels van de drie Spaanse radio-dj's en de ietwat gekke vragen die zij stelden, had hij er al gauw geen zin meer in. De dj's vragen hem na acht minuten of hij mee wil werken aan het maken van een gek filmpje dat ze online willen zetten voor hun volgers. "Meer dan honderd miljoen volgers? Bizar", zegt Justin zichtbaar geïrriteerd. "Laten we het niet doen", zegt hij en vervolgens loopt hij boos weg. De dj's proberen hem nog terug te halen, maar Justin is allang vertrokken.

Gisteravond ging ook niet helemaal lekker voor Justin. Hij zou een optreden geven voor een Noorse televisieshow, maar dat liep anders dan verwacht. Toen hij het podium op kwam, zag hij dat een fan iets had gemorst op het podium. Justin probeerde het podium schoon te vegen, omdat het anders te glad was om op te treden. Hij kreeg hiervoor niet genoeg ruimte, de fans probeerden hem massaal aan te raken."Wat doe je nou? Stop daarmee, ik zeg stoppen", probeert Justin. "Luister eens naar me, luisteren jullie? Ik probeer het hier even schoon te maken, geef me een momentje." Maar de fans bleven hem alsnog aanraken. Toen werd het Justin echt te veel. "Laat maar zitten, ik doe het optreden niet", en hij stormt het podium af. De fans dachten eerst dat het een grapje was, maar hij kwam niet meer terug. Justin liet honderden Noorse fans in tranen achter.

Op Instagram gaf Justin een verklaring voor zijn gedrag van gisteravond. Hij vertelt dat het een zware week voor hem is geweest met weinig slaap. De zanger wilde het optreden niet meer doen omdat de fans op de eerste rij niet naar hem luisterden en vraagt om begrip voor zijn positie. Justin betwijfelt of het de juiste beslissing was, maar zegt ook dat hij ook maar een mens is. Hij besluit zijn verhaal met de belofte dat hij het de volgende keer goed zal maken.

Het lijkt erop dat alle interviews, optredens en het promoten van zijn nieuwe album en singles hem een beetje teveel worden. Laten we hopen dat Justin zichzelf genoeg rust geeft zodat hij niet iets doet waar hij later spijt van krijgt. Sterkte, Justin!

Geef jij Justin gelijk in de situaties? Of denk je dat Justin weer op het foute pad belandt?

Bron, bron, bron