News

Dit denkt Perrie Edwards écht over Zayn Malik

Het leek het meest perfecte celebritykoppel te zijn. Toen ze zouden gaan trouwen, was het sprookje compleet. Maar ineens veranderde het sprookje in een nachtmerrie toen Zayn Malik zijn verloofde Perrie Edwards bruut dumpte. Hij liet de zangeres met een gebroken hart achter en werd gespot met verschillende meisjes. Perrie verbreekt de stilte en zegt eindelijk wat ze écht denkt over ex Zayn… 

Hoezeer we ook van Zayn houden, we kunnen niet ontkennen dat de zanger niet echt netjes is omgegaan met Perrie. De twee zouden gaan trouwen, maar blijkbaar werd het Zayn te heet onder de voeten. Hij dumpte zijn verloofde via een sms en liet haar met een gebroken hart achter. Perrie was er kapot van, maar hield haar lippen stijf op elkaar over de situatie. Tot nu. 

Perrie was met haar Little Mix collega's aanwezig bij een radio-interview over hun nieuwe single 'Hair'. De interviewer vroeg de meiden wat het verhaal achter het liedje is, omdat er een scheldwoord in de songtekst voorkomt (“Cause he was just a dick and I knew it / Got me going mad sitting in this chair / Like I don’t care / Gotta get him out my hair"). "Weet je, als je relatie uitgaat met iemand en hij is dat scheldwoord, dan is het oké om het in een liedje te gebruiken", antwoordde Jade Thirlwall. Waarop Perrie zei: "Hij was gewoon een lul en ik wist het". 

Ouch. 

Geef jij Perrie gelijk? Hoop jij dat het ooit weer goedkomt tussen Perrie en Zayn?

Bron