News

Dit is Kendall Jenner’s grootste onzekerheid

Als je naar de Kardashian en Jenner familie kijkt zie je glamour, perfect gestylde outfits, immer mooi haar en ja… ook dure auto's. Door hun realityserie en hoe zij zichzelf neerzetten op social media denk je misschien dat ze een perfect leven leiden, maar niets is minder waar. Wist je dat jij (of een vriendin) en Kendall Jenner namelijk één onzekerheid gemeen hebben?

Kendall Jenner doet niet vaak een boekje open over haar leven, maar nu greep ze haar kans om met de wereld te delen dat zij ook zo haar onzekerheden heeft. Ja, ze is lang, ze heeft een modellencarrière waar je U tegen zegt en ze heeft fantastische vriendinnen, maar haar leven is niet alleen rozengeur en maneschijn. Zo vertelde ze op haar blog dat acne haar leven enorm heeft beïnvloed.

Sterker nog, Kendall liet op haar website weten dat acne haar zelfvertrouwen compleet ruïneerde. Door haar grote succes is het bijna niet voor te stellen dat Kendall zo onzeker zou zijn over haar huid – ze ziet er altijd prachtig uit! – maar toch is het iets waar ze sinds haar 12e of 13e mee kampte. Kendall werd zich erg bewust van haar huid. Het was zelfs zo erg dat ze haar gezicht bedekte met haar handen als ze met iemand praatte en dat ze te bang was om op jongens af te stappen vanwege haar acne. Hierdoor voelde Kendall zich een buitenbeentje, zeker omdat ze het al moeilijk vond om mensen aan te kijken vanwege haar huid. 
 

Gelukkig kreeg Kendall toentertijd veel steun van haar familie en gaven zij haar ook de nodige tips om haar huid te verbeteren. Inmiddels is Kendall mede door laserbehandelingen drie jaar acne vrij, maar toch duurde het nog best lang voordat ze haar zelfvertrouwen terugkreeg.

Wij vinden het heel goed dat Kendall haar onzekerheid met de wereld deelt. Als jij geen acne hebt (gehad) ken je vast wel iemand die het wel heeft en daar onzeker van wordt. Zo zie je maar weer dat zelfs heel bekende mensen dezelfde onzekerheid kunnen hebben als jij of iemand om je heen. You go Kendall!

Wil je weten hoe je je gezicht puistjesvrij krijgt? Lees dan dit artikel terug.

Wat vind jij ervan dat Kendall haar onzekerheid deelt?

Bron