Lifestyle

21 dingen die jongens sexy maken en niks met uiterlijk te maken hebben

Yes, als een jongen good looks heeft is dat zeker leuk, maar wat een jongen écht sexy maakt is iets anders dan alleen zijn uiterlijk. Wat hij zegt, wat hij doet en wat hij wil is vaak nog veel meer een turn-on dan het uiterlijk. Tja, wij dames kunnen een jongen nog moeilijk weerstaan als hij deze 20 enorm sexy dingen doet. *Zucht*
 

1. Hij rolt zijn mouwen op
Wat het precies is weten we niet, maar als een man zijn mouwen opstroopt is hij instantly een heel stuk aantrekkelijker. Het heeft iets nonchalants en dat je meteen iets meer van zijn mannelijke en sterke armen ziet is ook niet mis. 

 

2. Hij veegt je haar uit je gezicht
OMG… Dit is een move die je het bijna onmogelijk maakt om hem niet leuk te vinden. 

3. Hij weet wat hij wil
Hem zie je niet niksnutten, nee hij heeft een duidelijk doel en mooie toekomst voor zich. #boyfriendgoals

4. Hij is slim
Als jij er niet uitkomt met huiswerk is hij daar om je te helpen. Ook kun je met hem diepe gesprekken voeren over van alles en nog wat. Turn on!

5. Hij kan dansen 
Of hij een professionele danser is of alleen tijdens het uitgaan danst… Een man die goed kan dansen is ontzettend sexy en heerlijk om naar te kijken.

 

6. Hij ruikt lekker
Je kunt niet genoeg krijgen van met hem knuffelen want dan ruik je zijn heerlijke geur. En als hij niet bij je is kun je stiekem aan een van zijn T-shirts snuffelen. Zijn luchtje is behoorlijk onweerstaanbaar…

7. Hij gedraagt zich als een gentleman
Hij houdt deuren voor je open, laat je voorgaan, draagt je zware tassen en respecteer je. Pff, waar vinden we zo’n man?!

8. Hij praat met een Brits accent
Oké, dit hoeven we niet uit te leggen toch? *Zwijmel zwijmel*

9. Hij kan koken
Én doet dit nog graag voor je ook. Trouwens ook al kan hij niet koken, als hij het alleen maar probeert zijn we al om!

 

10. Hij zegt dat je mooi bent zonder make-up
Hij zegt het niet alleen, maar meent het ook echt. 

11. Hij kan je makkelijk optillen en rondzwaaien
Je voelt je zo licht als een veertje als hij je in zijn armen heeft. Of hij nou gespierd is of niet, op dat moment is hij jouw sterke vent. Heerlijk! 

12. Hij verrast je 
Waarmee maakt niet uit. Het idee dat hij jou in gedachte had en iets liefs voor je wilde doen is al genoeg. 

13. Hij maakt je aan het lachen
Er zijn maar weinig dingen die zo fijn zijn als een jongen die je de slappe lach kan bezorgen. Als hij je aan het lachen kan maken is hij ineens een heel stuk leuker. 

 

14. Hij maakt zich zorgen om je 
Hij wil weten of je goed thuis bent gekomen en als je ergens mee zit wil hij je maar al te graag helpen. Hij is oprecht begaan met jouw gevoelens. 

15. Hij kan gitaarspelen
Welk meisje wil geen serenade ontvangen met een romantisch gitaarspel?

16. Hij heeft een passie
Hij raakt niet uitgepraat over zijn sport, zijn hobby of iets anders. Alles wil hij jou erover vertellen en het is enorm leuk om te zien hoe hij hiermee bezig is. Extra leuk dat hij jou hierbij wil betrekken. 

17. Hij schaamt zich niet om af en toe eens gek te doen
Hij voelt zich op zijn gemak bij jou en is helemaal zichzelf, inclusief gekke dansjes of rare opmerkingen. Fijn om te weten dat hij dat in jouw bijzijn durft te doen.

 

18. Hij kan goed met kinderen omgaan
We kunnen er niks aan doen, onze moedergevoelens komen naar boven als we hem leuk zien doen met kinderen. De kinderen kunnen geen genoeg van hem krijgen en jij ook niet! 

19. Hij kan plannen
Ja, hij heeft zijn zaakjes op orde en is in staat om ver in de toekomst dingen te plannen. Ook al kunnen we dat zelf niet altijd even goed, mega sexy als hij dat wel kan ;-). 

20. Hij tilt je op als jij niet meer op je hakken kunt lopen
Jij smelt weg in zijn armen terwijl hij je naar huis/bus/auto brengt. 

21. Als jij het koud hebt leent hij met liefde zijn jas aan je uit
Hoewel het niet heel slim is dat jij je eigen jas niet hebt meegenomen heeft hij er geen moeite mee om kou te lijden voor jou. Hij stelt jouw behoeftes voorop en tja, dat is best wel sexy!

Ben jij toch meer van het uiterlijk? Bekijk dan hier 12 knappe mannen van Nederlandse bodem. 

Welke dingen vind jij sexy aan een jongen?