Lifestyle

Nieuwe aanwinst: Jasmijn

Hi lieve lezeressen. Leuk jullie allemaal te ‘ontmoeten’! Ik ben Jasmijn Engering en vanaf vandaag schuif ik aan op de redactie van Girlscene, die nu al mega gezellig is. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en mij compleet te wentelen in de wereld van Girlscene!

Deze zomer heb ik mijn backpack gepakt en boekte ik een enkele reis naar Bali om in mijn eentje te gaan backpacken. Ik ben gek op yoga en na een maandje mijzelf op het tropische eiland in pretzelvormige houdingen te hebben gebogen, vloog ik compleet zen naar Australië. Daar vervolgde ik mijn backpackavontuur en gingen mijn dromen, koala’s knuffelen en het Sydney Opera House zien, eindelijk in vervulling.

Ik woon in hartje Amsterdam samen met mijn Turkse Dwergkat genaamd Smoothie. Mijn appartementje is veel te druk (oranje bank, bloemetjes behang, paarse muren) maar I love it. Helemaal leuk, mijn paleisje is op twee minuten afstand van Girlscene!

Eigenlijk zijn het gewoon beschamende feitjes over jezelf, maar fun facts van elk nieuw redactielid zijn inmiddels een traditie geworden. Daarom hierbij een paar random feitjes over mij:

– Ik weet zeker dat Taylor Swift en ik allerbeste besties zouden kunnen zijn en ik hoop stiekem dat ze mij een keer uitnodigt voor één van haar famous sleepovers.
– Een Turkse Dwergkat is eigenlijk geen bestaand ras en hier kwam ik achter toen ik de dierenarts probeerde te dwingen dit in haar paspoortje te zetten. “Ehm, mevrouw. Er bestaat niet zoiets als een Turkse Dwergkat, uw poes is niets meer dan een ordinaire Europese Korthaar”. Awkward…
– Ik hou van de herfst en van pepernoten in de zomer.
– Sinds Zac Efron zijn eerste noten zong in High School Musical heb ik stiekem een crush.
– Ik kan absoluut niet koken, in mijn koelkast galmt een echo en ik hou dan ook geregeld VlokFeestjes (witte bolletjes met vlokken is volgens de Schijf van 5 toch?) 
– Ik heb meer romantische komedies gezien dan voor een mens gezond is. Hierdoor verwar ik regelmatig mijn leven met dat van een film.
– Ik wil het liefst in alle landen van de wereld zijn geweest, maar ik ben nog lang niet in de buurt. Volgende plekken op mijn travel wishlist zijn Groenland en Ijsland.
– Als ik later groot ben wil ik een kip die elke dag een vers ei legt.

Liefs,

Jasmijn