News

Kylie Jenner’s walk-in closet is de droom van ieder meisje

Dat Kylie Jenner niet het leven van een gemiddelde 18-jarige leidt, is allang bekend. Maar het verschil wordt weer even flink duidelijk als de realityster haar garderobe laat zien. Om te beginnen: Kylie bergt haar kleding en schoenen niet op in een kast, maar in twee kamers. Goals! Het zusje van Kim geeft ons een tour in haar walk-in closet, maar wees gewaarschuwd… hier word je jaloers van! 

Eerst neemt Kylie ons mee naar haar schoenenkamer. Een kamer vol met schoenen, inderdaad. No big deal. "Dit is mijn favoriete kamer. Dit was nooit een schoenenkast, ik heb de planken zelf toegevoegd. Het is de droom van elk meisje, ik wilde altijd een schoenenkast hebben", vertelt Kylie met trots. De realityster laat haar Louboutins met enorm platform zien die ze voor haar zestiende verjaardag heeft gekregen van Khloé. Ze vertelt dat ze de high heels nu niet meer zou aantrekken, maar ze het paar bewaart voor de herinnering. 

Daarna laat Kylizzle ons een aantal speciale tassen zien. De kleine tassen heeft mama Kris voor haar gekocht toen ze twee jaar oud was. Eh, had jij geen mini Louis Vuitton tas toen je twee jaar was? Wat raar. 

Als klap op de vuurpijl: Kylie's kledingkamer. De realityster heeft zoveel kleding dat ze een gigantische kamer nodig heeft om het allemaal in kwijt te kunnen. Tijdens de tour geeft ze ons een sneak peek van de nieuwe Kendall & Kylie kledinglijn en ze laat ons de witte jurk zien die ze droeg tijdens Kim en Kanye's bruiloft. 

Wat vind jij van Kylie's walk-in closet? Ben je een beetje jaloers of vind je het belachelijk voor een 18-jarige? 

Bron
Beeld: The Kylie Jenner Official App

Must reads 👀