Beauty

Zo krijg je dé make-up look van deze herfst

Gekleurde bladeren, kopjes thee en heel veel regen: de herfst is volop bezig. Behalve dat we de crop tops voor gebreide truien hebben verruild, brengt een nieuw seizoen nog meer veranderingen met zich mee. De herfst vraagt ook om een andere make-up look. De zomerse glowy look bewaren we weer voor volgend jaar, nu gaan we voor de herfst look. De ogen mogen wat zwaarder worden opgemaakt en om toch nog wat kleur te brengen in dit grauwe weer, mogen de lippen roze worden gestift. In dit artikel lees je met welke producten je dé herfstlook van dit moment maakt.

Instant herfstupdate? Ga voor pink lips. Nu de zon niet meer elke dag schijnt is het aan jezelf om er een feestje van te maken! Geen wonder dat roze lippen dé trend zijn van deze herfst. Je wordt er meteen vrolijk van! Ga voor matte en kies een kleurtoon die bij jouw gelaat past. Voor subtiel roze en kissable lippen breng je één laag aan, voor een intenser en een wow-effect breng je twee lagen aan.

Het is duidelijk, roze lippen is wat je moet hebben deze herfst. Doutzen Kroes laat goed zien hoe je een mooie look met pink lips maakt. Hieronder beschrijven we stap voor stap hoe je Doutzen's look kan kopiëren.


Zo krijg je de look:
1. Begin met het aanbrengen van gezichtsolie. Hiermee krijg je een mooie verzorgde huid die goed beschermd is tegen herfstweer en de olie gaat uitgedroogde plekjes goed tegen. Bovendien zorgt de gezichtsolie ervoor dat de foundation beter smeert en mengt met de huid.
2. Breng daarna de foundation aan. Mocht je het fijn vinden dan kun je daarna ook nog wat concealer en poeder aanbrengen.
3. Doe blush op de appels van je wangen voor een frisse blos.

Extraordinary oil, €18,99 | True Match foundation, €16,99

True Match concealer, €11,99 | True Match blush, €12,99

4. Begin nu met de ooglook. Breng oogschaduw aan van het La Nude Palette. Maak de ogen zo donker of licht als je zelf wilt.
5. Maak de ooglook af met eyeliner en pikzwarte mascara.
6. Zet de wenkbrauwen (een klein beetje) aan als je dat nodig vindt.

La Palette Nude oogschaduwpalet, €19,99 | Superliner eyeliner, €13,99

False Lash Superstar mascara, €17,99 | Color Riche wenkbrauwpotlood, €9,99

7. Nu zijn we aangekomen bij dé klapper van de look: de roze lipstick. Doutzen gebruikt haar eigen roze lipstick uit de La Vie En Rose collectie, maar in de collectie zijn nog meer roze lipsticks te vinden van bijvoorbeeld Jennifer Lopez en Blake Lively. Zo zit er altijd een kleur tussen die perfect bij jou past! Het mooiste van alles? Eén euro per verkochte lipstick wordt in de maand oktober aan stichting Free a Girl gegeven. Met de opbrengst kan Free a Girl nog meer meisjes uit bordelen bevrijden, opvangen en laten uitkijken naar een toekomst in vrijheid.
8. Maak de look af met de bijpassende roze nagellak uit de La Vie En Rose collectie.

La Vie en Rose lipstick, €14,99 | La Vie En Rose nagellak, €5,99

Ben je benieuwd welke roze lipstick perfect bij jou past? Lees dan even dit artikel en kom erachter.

Wat vind jij van deze herfstlook?

Advertisement

Must reads 👀