News

Dit stel spendeert €272.000 om op Barbie en Ken te lijken

Plastic fantastic, dat is het levensmotto van Quentin Dehar en Anastasia Reskoss. Behalve de liefde voor elkaar, delen ze nog een andere passie. Het koppel is vaste klant bij de plastisch chirurg en samen geven ze een fortuin uit om op hun voorbeelden te lijken. Quentin en Anastasia willen de menselijke Barbie en Ken zijn. Of het gelukt is? Kijk en oordeel zelf… 

Na de real life space Barbie, is er nog een vrouw die als twee druppels water op een Barbiepop wilt lijken. En deze Barbie heeft een compagnon, want het is ook het levensdoel van haar vriend om op een pop te lijken met behulp van plastische chirurgie. De Franse Quentin en Anastasia zijn sinds 2013 samen. "Toen ik voor het eerst Quentin zag wist ik dat ik de liefde van mijn leven gevonden had", zegt Anastasia. 

Het stel is niet alleen dol op elkaar, maar ook op plastische chirurgie. Sinds ze samen zijn, moedigen ze elkaar aan om nog meer aan hun uiterlijk te sleutelen om zoveel mogelijk op de poppen te lijken. "We willen de rest van ons leven met elkaar bezig zijn de poppen te worden waar we van houden", vertelt de menselijke Barbiepop. 

De liefde voor Barbie en Ken is vroeg begonnen. Anastasia wist al op haar vijftiende dat ze Barbie wilde worden. "Mijn ouders kochten alle Barbies voor me die ik wilde. Ik hield altijd van haar. Toen ik vijftien was en meer bewust werd van mijn uiterlijk wist ik dat ik Barbie wilde worden", zegt Anastasia. Quentin ontdekte ook in zijn pubertijd dat hij op Ken wilt lijken. Hij was onder de indruk van de looks en de rijkdom van de plastic pop en zag hierin een uitvlucht van zijn eigen leven.

 

 

 

 

 

 

Het koppel is inmiddels ruim €272.000 en vele operaties verder, maar hier blijft het zeker niet bij. Quentin en Anastasia gaan net zolang door tot ze als twee druppels water op Barbie en Ken lijken. 

Wat vind jij van Quentin en Anastasia's verhaal? Vind je dat ze op Barbie en Ken lijken? 

Bron, bron