News

Zo werd een vreemdgaande vrouw via Snapchat betrapt

Als er een social media kanaal in 2015 veel in het nieuws komt, dan is het Snapchat wel. Het naaktfoto incident waar Girlscene gisteren over schreef is maar een kleine greep uit de erge dingen die op Snapchat gebeuren. Vandaag is er wederom een vrouw in het nieuws, omdat zij op gruwelijke wijze op vreemdgaan betrapt werd. Door haar eigen vriend nota bene.

Dit verhaal bewijst maar weer dat je eens goed moet nadenken voordat je een pikante foto naar iemand op Snapchat stuurt. Maar we moeten zeggen dat deze vrouw al helemaal een daredevil is. Ze is op 'zakenreis' en dat schrijven we tussen aanhalingstekens omdat ze ondertussen ook nog eens het bed deelt met een man. Een man die niet haar vriend is. Vreemdgaan anno 2015 is niet zo makkelijk meer. Ze kwam er bijna mee weg. Bijna. 😉

Allereerst is vreemdgaan natuurlijk al harstikke fout, maar hoe deze vrouw van twee walletjes probeert te eten is ongelofelijk. Ze stuurt sexy Snaps naar haar vriend die gemaakt zijn door de man waarmee ze vreemdgaat. Volg je het nog? What is she thinking? Op zich is een sexy foto niet iets waardoor er meteen een belletje gaat rinkelen, maar wel als je dezelfde fout maakt als deze cheater. Dit is echt de ultieme faalactie. Check de foto hieronder…


Nog niks aan de hand… Gewoon een gemiddelde foto die een buitenstaander niet per se hoeft te zien.


Zie je het?!

Mocht je niet zien waar deze vriendin harstikke door de mand valt, kijk dan naar wat er onder die tafel staat. Juist, mannen schoenen. Laat dat haar vriend ook zijn opgevallen. We weten niet voor wie deze situatie pijnlijker is, maar een ding is zeker… Zo wil je niet betrapt worden en hoe erg is het dat ze vreemdgaat en ondertussen zulke foto's van zichzelf doorstuurt? En hoe erg is het dat de hele wereld nu mee kan 'genieten'?

Wat vind jij ervan dat deze vrouw vreemdgaat en zulke foto's via Snapchat doorstuurt? Heel dom en eigen schuld of juist een beetje triest?

Bron en bron

Must reads 👀